Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I! Un fost stelist se autopropune la Dinamo: ”Ne-a întrebat dacă suntem interesaţi”. Cine e gata să trădeze culorile

BOMBĂ în Liga I! Un fost stelist se autopropune la Dinamo: ”Ne-a întrebat dacă suntem interesaţi”. Cine e gata să trădeze culorile

Fotbal

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre interesul pe care clubul său îl manifestă pentru fostul stelist Mihai Răduţ.

Antrenorul lui Dinamo spune că actualul jucător al formaţiei Lech Poznan i-a contactat pentru a-i întreba dacă mai sunt interesaţi de o eventuală venire a sa la formaţia din Ştefan cel Mare. Răspunsul lui Rednic a fost tranşant: ”Da, dar nu aştept”.

”El chiar ne-a întrebat dacă mai suntem interesaţi de el şi eu i-am zis că da, rămâne ca în zilele următoare să clarificăm situaţia lui, dacă vine sau nu vine. V-am zis că nu aştept, fiindcă timpul e foarte scurt. Nici 20 de zile de vacanţă, după care începe pregătirea. Şi v-am zis că vreau să am, în momentul când se reuneşte lotul,  cel puţin 80% jucătorii care vor începe sezonul următor”, a spus antrenorul ”câinilor” la Telekom Sport.

Mihai Răduţ este un jucător român de fotbal care evoluează pe postul de mijlocaş. În momentul de faţă acesta este legitimat la Lech Poznan. 

Fotbalistul de 29 de ani a mai trecut pe la Steaua (2010-2014) şi Panduri Târgu Jiu 2012-2013 şi 2014-2016).

Afla mai multe despre: mircea rednicradutdinamo 

viewscnt
Articole similare