Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Serie A! Golgheterul lui Napoli negociază cu Juventus şi vrea la Torino. Ce ofertă a făcut "Bătrâna Doamnă"

BOMBĂ în Serie A! Golgheterul lui Napoli negociază cu Juventus şi vrea la Torino. Ce ofertă a făcut "Bătrâna Doamnă"

Juventus

Comentarii

Arkadiusz Milik (26 de ani) o lasă pe Napoli pentru Juventus. Atacantul polonez şi-a dat acordul pentru transferul la Torino, însă şefii "Bătrânei Doamne" trebuie să bată palma şi cu omologii de pe San Paolo. Presa din Italia anunţă că mutarea e aproape să se realizeze.

Şefii lui Napoli au aflat că Milik negociază cu Juventus, prin agentul său, iar acum formaţia lui Gennaro Gattuso cere 40 de milioane de euro în schimbul atacantului. Totuşi, italeinii susţin că mutarea s-ar putea face, totuşi, printr-un schimb de jucători. Calciomercato.com scrie că Juventus îi oferă la schimb pe Federico Bernardeschi sau Luca Pellegrini, însă e greu de negociat cu şefii lui Napoli, care preferă să-l vândă în alt campionat.

Potrivit sursei citate, Napoli a redeschis negocierile cu Tottenham sau Atletico Madrid pentru vânzarea lui Milik, preferând să-l dea în altă parte decât să ajungă la Juventus. Arkadiusz Milik mai are contract cu Napoli până în vara lui 2021. Totuşi, se pare că Milik vrea neapărat la Juventus şi Fabio Paratici, şeful transferurilor de la Juventus, ar putea reveni cu o ofertă care să includă doi jucători torinezi în schimbul atacantului polonez.

Arkadiusz Milik a marcat de 13 ori în toate competiţiile acestui sezon la Napoli şi, per total, are 47 de reuşite pentru italieni şi cinci pase de gol, de la transferul său din 2016. De la Napoli, în trecut, Juventus l-a transferat pe Gonzalo Higuain (32 de ani).

Afla mai multe despre: arkadiusz miliktransferjuventusnapoli 

viewscnt
Articole similare