Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în Spania. Mourinho aproape de a reveni în La Liga. Se va duela la titlu cu Real şi Barcelona

Bombă în Spania. Mourinho aproape de a reveni în La Liga. Se va duela la titlu cu Real şi Barcelonagalerie foto
Comentarii

Sunt probleme mari la Valencia. Principalul Marcelino este prins la mijloc între disputa dintre directorul general, Mateu Alemany, şi finanţatorul, Peter Lim. Cei de la sport-english.com au aflat că Marcelino nu vrea să mai accepte situaţia şi e tentat să plece de pe banca "liliecilor". Mourinho este principalul favorit să îi ia locul.

Problemele din conducerea Valenciei au pornit după ce finanţatorul Peter Lim a dorit să aibă o influenţă mai mare în campania de transferuri. Directorul sportiv nu a fost de acord şi nu a acceptat să i se se ia din atribuţiile promise în momentul în care a fost numit în funcţie.

Mateu Alemany (foto stânga), 56 de ani, director sportiv Valencia şi Peter Lim (foto dreapta), 66 de ani, finanţator Valencia

Dacă cei doi nu vor ajunge la un acord, Alemany va pleca alături de Marcelino. Venirea lui Mourinho va fi foarte uşor de realizat. Peter Lim, un om de afaceri singaporez, este prieten apropiat cu Jorge Mendez, impresarul lui Mourinho. În plus, portughezul şi-a exprimat dorinţa expresă de a reveni pe banca unei echipe care să fie din Spania, Anglia, Germania, Franţa sau Italia. 

Mourinho este liber de contract din luna decembrie, când a fost demis de la Manchester United. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: valenciamourinhoalemaypeter lim 

viewscnt
Articole similare