Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în sportul românesc! O campioană mondială şi europeană a rămas fără o medalie! Ce s-a întâmplat

Bombă în sportul românesc! O campioană mondială şi europeană a rămas fără o medalie! Ce s-a întâmplatgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Gianina Beleagă, campioană mondială şi europeană la canotaj, s-a aflat la finalul săptămânii trecute într-o situaţie inedită. Pentru prima dată în cariera ei Gianina a a experimentat calitatea de antrenoare.

Ea a predat cursuri de ergometru, într-o sală de fitness, din Bucureşti. Cursanţi au fost oameni care frecventează des acea sală de fitness şi care au acceptat provocarea de a face un antrenament pe ergometru. Alături de aceşti cursanţi s-au aflat şi cinci reprezentanţi ai echipei Invictus, echipă alcătuită din militarii români răniţi în teatrele de operaţiuni. 

La finalul întrecerii, Gianina a făcut un gest inedit. A oferit celui mai bun cursant o medalie cucerită de ea la o ediţie a unui campionat naţional.

Da, se poate spune că am rămas fără o medalie, dar, am vreo 50 acasă. Am oferit-o cu drag celui pe care eu l-am considerat ca fiind cel mai bun. Întâmplarea a făcut ca acesta să fie chiar un reprezentant al echipei Invictus. Mă bucur că am întâlnit oameni care au fost deschişi pentru a face un antrenament pe ergometru. În opinia mea, un asftel de antrenament este chiar mai valoros decât o alergare”, a explicat Gianina Beleagă, pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gianina beleagamedalieinvictus 

viewscnt
Articole similare