Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în ultima zi de mercato. Barca, 75 de milioane pentru înlocuitorul lui Messi

BOMBĂ în ultima zi de mercato. Barca, 75 de milioane pentru înlocuitorul lui Messi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Leipzig au făcut afaceri împreună în această vară, pe finalul perioadei de mercato, prin transferul lui Iliax Moriba (18 ani) la clubul german. Catalanii au încercat, la rândul lor, să cumpere de la echipa patronată de concernul Red Bull. Dani Olmo (23 de ani), fotbalsit crescut la Barcelona, e dorit de formaţia de pe Camp Nou.

Barcelona, ofertă de 75 de milioane de euro pentru transfer! Lovitura încercată în ultimele ore de mercato

Sergio Busquets şi Jordi Alba au semnat reducerile salariale propus de club, act care a dat oportunitatea Barcelonei să înregistreze transferul lui Sergio Aguero, liber de contract, dar şi să facă o ofertă de transfer pe bani mulţi, în ultimele ore de mercato. Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona a oferit 75 de milioane de euro celor de la Leizpig pentru Dani Olmo, fotbalist crescut în La Masia, cu care ar avea deja un acord.

Barcelona şi RB Leizpig au făcut afaceri împreună în această vară, după ce germanii l-au cumpărat pe Ilaix Moriba de la Barcelona cu 16 milioane de euro. Catalanii s-au înţeles cu Dani Olmo pentru un contract pe cinci ani, însă se pare că Leizpig nu vrea să-l lase pe Dani Olmo să plece, după ce l-a pierdut şi pe Marcel Sabitzer în favoarea celor de la Bayern.

O altă alternativă propusă de Barcelona celor de la RB Leipzig în ceea ce-l priveşte pe Dani Olmo este cea a unui împrumut cu opţiune obligatorie de cumpărare peste un an, mai scrie sursa citată. Jurnalistul Max Bielefeld a anunţat, însă, că nu există nicio şansă ca Olmo să plece din Bundesliga în această vară, în ciuda interesului concret al Barcelonei.

Dani Olmo a fost crescut în celebra academia a Barcelonei, La Masia, dar nu a apucat să joace pentru echipa mare a clubului catalan. În 2014, fotbalistul spaniol a plecat liber de contract în Croaţia, la Dinamo Zagreb, care a făcut un profit uriaş cu el în ianuarie 2020, atunci când Olmo a fost vândut la RB Leipzig pentru 22 de milioane de euro.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dani olmoofertabarcelonatransfermercatorb leipzig 

viewscnt
Articole similare