Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Ionuţ Nedelcearu şi-a anunţat plecarea de la FC Ufa. Transfer de vis pentru internaţionalul român: "Vreau să fac performanţă"

BOMBĂ | Ionuţ Nedelcearu şi-a anunţat plecarea de la FC Ufa. Transfer de vis pentru internaţionalul român: "Vreau să fac performanţă"
Comentarii

Fundaşul echipei FC Ufa, Ionuţ Nedelcearu, a confirmat discuţiile purtate în vară pentru plecarea sa de la gruparea rusă, mărturisind că a fost dezamăgit că transferul nu s-a concretizat.

Conform presei internaţionale, Ionuţ Nedelcearu a fost la un pas de AS Roma, în vară, după ce a impresionat la Campionatul European de tineret din Italia.

"Au apărut foarte multe zvonuri şi în vară, imediat după Campionatul European, nu s-a concretizat, sper să nu mai apară atât de multe zvonuri şi să se concretizeze ceva la iarnă. Mi-a părut rău atunci pe moment, dar a trecut, nu pot să mă gândesc la asta fiindcă îmi fac singur rău. Trebuie să mă ambiţioneze şi mai mult, înseamnă că problema e la mine dacă nu a fost să fie transferul, acest lucru m-a ambiţionat şi mai mult şi sper să vină în viitorul apropiat.

Cred eu că merităm să facem pasul, nu a fost să fie imediat după Campionatul European dar sunt sigur că acel campionat făcut în vară ne va ajuta şi cu siguranţă vor veni transferuri bune", a declarat Ionuţ Nedelcearu.

Spre deosebire de Nedelcearu, Ianis Hagi, ajuns la Genk, şi Tudor Băluţă, transferat de Brighton, au fost mai norocoşi.

"Ei au plecat şi în campionate mult mai bune decât mine dar mă bucur că au început să joace uşor, uşor pentru că echipa naţională are nevoie de jucători care să joace în campionate puternice. Doar aşa ne putem ridica ca să ajungem la fiecare European sau Mondial", a adăugat Nedelcearu.

Nedelcearu şi-a anunţat plecarea de la FC Ufa: "Vreau să fac performanţă"

În final, Nedelcearu şi-a anunţat plecarea de la FC Ufa, mai devreme sau mai târziu.

"Îmi doresc o echipă bună unde pot progresa şi să fac performanţă. Că de asta m-am apucat de fotbal, să fac performanţă şi să câştig trofee, nu să mă bat la retrogradare", a încheiat Nedelcearu.

Gigi Becali, ofertă pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu la FCSB

Printre echipele interesate de Ionuţ Nedelcearu, vara trecută, s-au numărat şi FCSB. Nedelcearu are, însă, un trecut dinamovist şi nu a fost de acord cu mutarea, mai ales că în Rusia are un salariu destul de bun, de aproximativ 300.000 de euro pe an. Nedelcearu visează la un transfer Vest.

În vârstă de 23 de ani, Ionuţ Nedelcearu joacă la Ufa din februarie 2018, atunci când ruşii au plătit 600.000 de euro pentru transferul său, de la Dinamo Bucureşti. 50 meciuri, un gol şi un assist are internaţionalul român în tricoul grupării din prima ligă rusă, cu care mai are contract până în 2021.

3,5 milioane de euro este cota lui Nedelcearu, conform Transfermarkt.de

5 selecţii are Nedelcearu la echipa naţională

Afla mai multe despre: nedelcearu 

viewscnt
Articole similare