Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă! Jaime Penedo la FCSB? Anunţ de ultimă oră despre fostul portar al lui Dinamo

Bombă! Jaime Penedo la FCSB? Anunţ de ultimă oră despre fostul portar al lui Dinamo

FCSB

Comentarii

Fostul portar al echipei Dinamo, Jaime Penedo (37 de ani), i-a fost propus lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a anunţat că vrea să aducă înlocuitor pentru Cristi Bălgrădean, informează Fanatik.

Potrivit sursei amintite, goalkeeper-ul panamez a fost unul dintre cei trei jucători propuşi lui Becali după egalul ruşinos de la Călăraşi, dar finanţatorul vicecampioanei i-a refuzat. Ceilalţi doi sunt Paul Papp, care joacă puţin la Sivasspor, şi Ionuţ Larie, fundaş care s-a despărţit recent de Tobol Kostanay din Kazahstan.

Cei doi fundaşi au mai jucat la FCSB, iar varianta ca ei să revină ar fi fost plauzibilă. În ceea ce îl priveşte pe Jaime Penedo, însă, informaţia este surprinzătoare, întrucât panamezul a afirmat la despărţirea de Dinamo că nu va mai juca vreodată pentru altă echipă din România.

"Inima mea bate acum doar pentru o echipă. Merg cu aceste culori până la capăt!", spunea Penedo, pentru Telekom Sport.

Penedo a jucat în 73 de meciuri pentru Dinamo, între 2016 şi 2018, şi a câştigat un trofeu: Cupa Ligii 1 în 2017. La nivel internaţional, Jaime Pendo a adunat 133 de selecţii pentru naţionala din Panama, cu care a evoluat la Cupa Mondială din Rusia.

Afla mai multe despre: penedofcsb 

viewscnt
Articole similare