Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Kylian Mbappe şi-a ales viitoarea echipă şi le-a dezvăluit totul apropiaţilor! Nu e Real Madrid, nici Liverpool: cu cine semnează

BOMBĂ! Kylian Mbappe şi-a ales viitoarea echipă şi le-a dezvăluit totul apropiaţilor! Nu e Real Madrid, nici Liverpool: cu cine semnează

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani) e cel considerat de mulţi urmaşul lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, iar numele său e în capul listei de transferuri pentru multe formaţii de top, având în vedere situaţia contractuală pe care o are la PSG. Campion mondial în 2018, Kylian Mbappe a ales deja la ce echipă va juca în viitorul apropiat şi şi-a informat deja apropiaţii de alegerea făcută. "Wonderkid-ul" francez vrea să joace la Manchester United.

Kylian Mbappe şi-a ales viitoarea echipă şi le-a spus apropiaţilor că vrea să joace la Manchester United!

Contractul dintre PSG şi Kylian Mbappe expiră în vara lui 2022, după ce a semnat în vara lui 2017, şi francezul atrage multe priviri din partea cluburilor mari. Având în vedere vârsta şi calităţile sale extraordinare, transferul lui Kylian Mbappe la orice echipă mare ar reprezenta o adevărată lovitură pentru următorii 10-15 ani. Real Madrid, Liverpool, chiar şi FC Barcelona, dar mai ales PSG, echipa care îl are deja, se zbat să securizeze serviciile lui Kylian Mbappe, dar că fotbalistul prea că şi-a ales deja viitoare destinaţie.

O echipă despre care nu s-a ştiut până acum că îl doreşte pe Kylian Mbappe a câştigat deja serviciile francezului, asta dacă ne luăm după zvonurile apărută în media socială. Potrivit Transfer Window Podcast, Kylian Mbappe a ales şi vrea să joace la Manchester United începând din vara lui 2021. Starul francez şi-a înştiinţat deja apropiaţii de decizia luată, una surprinzătoare având în vedere că nu a apărut până acum nicio informaţie conform căreia Mbappe ar fi pe lista lui Manchester United.

Toate zvonurile îl dădeau până acum pe Kylian Mbappe la Real Madrid începând din vara lui 2021, când intră în ultimul an de contract cu PSG, dar se pare că acum Manchester United a devenit o candidată serioasă pentru transferul lui Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe şi-a ales viitoarea echipă! Manchester United, marea dorinţă a francezului

Din Anglia, presa din străinătate a scris că Liverpool îl doreşte pe Kylian Mbappe şi are şi potenţa financiară de a-l transfera pe francez, având în vedere că a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor în 2019, dar şi Premier League în vara lui 2020. Mari rivale în Premier League, Manchester United şi Liverpool se luptă pentru transferul lui Mbappe. Despre Liverpool s-a spus că Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", a luat deja legătura cu tatăl lui Mbappe pentru a-l anunţa despre interesul lui Liverpool.

Kylian Mbappe a devenit recent cel mai tânăr fotbalist din istorie care reuşeşte să atingă borna de 20 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 21 de ani şi 11 luni. Francezul va face 22 de ani pe 20 decembrie.

În acest sezon, Kylian Mbappe a marcat de 12 ori şi a livrat opt pase de gol în 14 meciuri din toate competiţiile acestui sezon.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, fiind cel mai bine cotat fotbalist, potrivit transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care expiră contractul dintre PSG şi Mbappe

Afla mai multe despre: kylian mbappe transfer manchester unitedmanchester united transfer kylian mbappekylian mbappe apropiati transfer manchester united 

viewscnt
Articole similare