Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă la Barca! Două super staruri, OUT! Laporta, decizie drastică

Bombă la Barca! Două super staruri, OUT! Laporta, decizie drastică

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona face totul pentru a putea înregistra noul contract al lui Leo Messi, după ce părţile au bătut palma pentru o nouă înţelegere până în 2023. Problemele financiare ale clubului îi forţează pe şefi să vândă mai întâi, pentru a elibera bugetul de salarii, iar Antoine Griezmann şi Ousmane Dembele vor fi "sacrificaţi".

Barcelona, gata să "sacrifice" doi grei din echipă pentru contractul lui Messi!

Clubul se confruntă cu probleme financiare grave, iar Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, e gata să ia decizii extreme pentru a se asigura că Leo Messi (34 de ani) va continua să joace pentru catalani şi în sezonul viitor după ce a rămas fără contract. Ca să înregistreze noua înţelgere, Barcelona trebuie să elibereze bugetul de salarii, iar acest lucru înseamnă vânzare de jucători.

Potrivit presei din Spania, Joan Laporta e gata să-i "sacrifice" pe Antoine Griezmann şi Ousmane Dembele pentru a face posibilă înregistrarea noului contract al lui Messi la liga spaniolă. Sursa citată scrie că ambii, Griezmann şi Dembele, au fost trecuţi pe lista de transferuri şi vor fi vânduţi în perioada următoare.

Barcelona are datorii uriaşe, de peste 1,2 miliarde de euro.

În ceea ce-l priveşte pe Antoine Griezmann, starul ar putea fi inclus într-un schimb de jucători. Barcelona a propuscelor de la Atletico Madrid să-l trimită pe Griezmann înapoi pe Wanda Metropolitano, la schimb cu Saul Niguez, iar cele două cluburi poartă discuţii în acest sens. În privinţa lui Dembele, situaţia e mult mai dificilă şi Barcelonei îi va fi greu să-l vândă, deoarece acesta mai are contract doar până în 2022 şi niciun club nu va plăti o sumă mare de bani ca să-l ia de pe Camp Nou.

Ousmane Dembele e şi accidentat în prezent, după ce s-a "rupt" în meciul naţionalei Franţei cu Ungaria, de la EURO 2020, ceea ce face vânzarea sa şi mai dificilă.

Afla mai multe despre: barcelonagriezmanndembelemessicontract 

viewscnt
Articole similare