Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la Barca! Laporta începe reconstrucţia cu două staruri din Premier League!

BOMBĂ la Barca! Laporta începe reconstrucţia cu două staruri din Premier League!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pus ochii pe două staruri din Premier League. Joan Laporta lucrează de zor la întărirea echipei, mai ales după imaginea pe care au arătat-o Pique, Ter Stegen şi compania în umilinţa cu Bayern (0-3, pe Camp Nou). Raheem Sterling (26 de ani) şi Paul Pogba (28 de ani) sunt cei doi jucători doriţi la FC Barcelona.

Două staruri din Premier League, la Barcelona! Laporta începe reconstrucţia

Rămasă fără Leo Messi şi Antoine Griezmann în perioada de mercato din vară, Barcelona a scăzut drastic nivelul potenţialului ofensiv al echipei. Memphis Depay şi Sergio Agueuro sunt singurii jucători din atacul catalanilor care se ridică la nivelul pretenţiilor fanilor, iar, ca atare, Joan Laporta trebuie să mişte pe piaţa transferurilor în iarnă.

Preşedintele Barcelonei are deja o variantă de top pentru a revigora atacul de pe Camp Nou. Potrivit Sport, ziar cu surse bune în cadrul clubului, Joan Laporta lucrează deja la aducerea lui Raheem Sterling (26 de ani) de la Manchester City, în iarnă, sub formă de împrumut. Asta după ce fotbalistul englez a fost dorit şi în vară, însă n-a fost cedat de "Cetăţeni". Sterling e ieşit din graţiile lui Pep Guardiola, iar jucătorului i-ar surâde ideea de a juca în culorile blaugrana.

Un alt star din Premier League dorit de FC Barcelona e Paul Pogba (28 de ani), campion mondial cu naţionala Franţei şi fotbalist la Manchester United în prezent. Lui Pogba îi expiră contractul cu United în vara lui 2022, iar potrivit Mundo Deportivo, Joan Laporta a discutat deja cu agentul său, Mino Raiola, pentru un transfer, fie în iarnă pe o sumă mai mică, fie gratis în vara viitoare.

Cei doi ar fi soluţii ideală pentru Barcelona, care are nevoie de un de travaliu la mijlocul terenului, care să apară bine la finalizare, dar să şi facă faza defensivă, după ce l-a ratat pe Georginio Wijnaldum ajuns la PSG. Parisul e interesat şi de transferul lui Paul Pogba, mai ales în condiţiile în care îl poate gratis. În ceea ce-l priveşte, Sterling ar fi o variantă ideală pentru benzile atacului Barcelonei, care de la plecarea lui Neymar nu a mai avut un jucător cu calităţile pe care le are englezul.

Afla mai multe despre: barcelonatransferuristerlingpogbajoan laporta 

viewscnt
Articole similare