Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA la care nici Hagi nu visa. A crescut la Viitorul şi a semnat cu un club uriaş din Europa, însă "Regele" nu primeşte nimic

BOMBA la care nici Hagi nu visa. A crescut la Viitorul şi a semnat cu un club uriaş din Europa, însă "Regele" nu primeşte nimic

Farul Constanța

Comentarii

Dennis Man n-a fost singurul român care a ajuns în Serie A în actuala perioadă de transferuri. În ultima zi de mercato, Torino şi-a întărit lotul cu un mijlocaş născut la Constanţa şi trecut pe la echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul.

Dennis Man a reprezentat principalul subiect de discuţie din presa sportivă din România în ultima săptămână. Fotbalistul de 22 de ani a plecat de la FCSB către Parma, unde a şi debutat deja în Serie A, în weekend-ul trecut, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. În plus, Gigi Becali se mai poate alege de pe urma acestui transfer cu alte două milioane de euro, dacă Dennis Man confirmă în campionatul Italiei.

Însă, în ultima zi de transferuri, un alt club din Serie A a transferat un fotbalist român. Torino s-a înţeles cu Andrei Gheralia, un mijlocaş central de 17 ani, cu prezenţe constante în naţionalele României de juniori U15 şi U17.

BOMBA la care nici Hagi nu visa. A crescut la Viitorul şi a semnat cu un club uriaş din Europa, însă "Regele" nu primeşte nimic. Cea mai mare gafă din istorie

"Noua casă a lui Andrei Gheralia este Torino Football Club. Internaţionalul român de 17 ani păşeşte cu încredere în fotbalul italian, după o frumoasă perioadă petrecută în curtea clubului olandez Vitesse Arnhem. Mult succes Andrei, suntem mândri de tine!", a anunţat agentul fotbalistului, Cătălin Sărmăşan. 

Însă, până să plece în Olanda, Andrei Gheralia a trecut pe la FC Viitorul. Mijlocaşul central este născut la Constanţa şi a început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi. La doar trei ani de la plecarea de la FC Viitorul, Andrei Gheralia este considerat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români din generaţia sa. Mijlocaşul a plecat la vârsta de 14 ani, în Olanda, după ce "Regele" a renunţat la serviciile sale, decizie pe care cu siguranţă acum o regretă.

Adus la Torino la insistenţele lui Massimo Bava, coordonatorul centrului de copii şi juniori de la clubul din Serie A, Andrei Gheralia se va pregăti alături de prima echipă, însă va evolua la reprezentativa Primavera a clubului.

Afla mai multe despre: gheorghe hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare