Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA la care nimeni nu se aştepta! L-a sunat pe Florentino Perez şi vrea să se retragă de la Real Madrid

BOMBA la care nimeni nu se aştepta! L-a sunat pe Florentino Perez şi vrea să se retragă de la Real Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă anunţă mutarea anului pentru Real Madrid. Florentino Perez ar fi primit un telefon surpriză.

La celălalt capăt al telefonului s-ar fi aflat starul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski. La 31 de ani şi obosit să câştige totul la nivel intern, dar mai nimic la nivel internaţional, polonezul ar fi apelat la impresarul său pentru o discuţie cu preşedintele Realului.

Don Balon scrie că Florentino Perez a primit cu zâmbetul pe buze mesajul super atacantului de la Bayern Munchen şi va căuta în vară toate căile prin care îl poate transfera pe Lewa pe Santiago Bernabeu.

Polonezul are pe de altă parte, toate atuurile să fie dorit de Real Madrid. Gruparea blanco traversează momente dificile pe faza ofensivă după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino. Statistica arată un Real Madrid cu 43% mai puţin ofensiv decât în perioada în care Ronaldo evolua pe Bernabeu! Lewandowski este recunoscut drept unul dintre cei mai buni atacanţi din lume şi este fotbalistul care din primele 5 ligi ale Europei are nevoie de cele mai puţin ocazii pentru a marca. La acelaşi capitol, Karim Benzema, actualul număr 9 de la Real Madrid este printre ultimii clasaţi.

În vară, Lewandowski împlineşte 32 de ani. El joacă la Bayern Munchen din 2014 şi a marcat nu mai puţin de 206 goluri în 253 de meciuri. Polonezul a mai fost dorit pe Santiago Bernabeu şi în anii trecuţi. 

Afla mai multe despre: lewandowskireal madrid 

viewscnt
Articole similare