Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA la care nu se aştepta nimeni! Super transfer pentru un internaţional român, direct în Serie A: ”E mijlocaşul perfect!”

BOMBA la care nu se aştepta nimeni! Super transfer pentru un internaţional român, direct în Serie A: ”E mijlocaşul perfect!”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Încă un fotbalist român poate ajunge în Serie A. Italienii scriu că Marius Marin este una dintre ţintele lui Cagliari pentru stagiunea viitoare.

”Apele sunt agitate la Cagliari, care caută acum întăriri pentru stagiunea viitoare” scrie Calciomercato, care anunţă că gruparea rossoblu şi-a îndreptat privirile spre un tânăr fotbalist român, foarte talentat.

Este vorba despre internaţionalul de tineret Marius Marin, mijlocaş născut în 1998, actualmente la Pisa.

”Marius Marin este mijlocaşul clasic, acel fotbalist capabil să joace orice rol la mijlocul terenului. O comparaţie clasică îl poate asemăna cu Arturo Vidal, fotbalistul care actualmente joacă pentru Barcelona. Marin are 22 de ani şi ar urma să coste 1.5 - 2 milioane de euro, o cifră accesibilă pentru un club pentru Cagliari, mai ales că vorbim despre un fotbalist de mare viitor” scrie presa din Italia, despre posibila trecere a lui Marius Marin în Serie A, sub comanda lui Eusebio di Francesco.

Marius Marin convocat de Adrian Mutu pentru meciul cu Finlanda

Pe 4 septembrie, naţionala Under 21 va întâlni Finlanda, în deplasare, iar pe 8 septembrie va evolua în Malta, în preliminariile EURO 2021.

Lista convocărilor preliminare:

Alexandru Dobre (Dijon/Franţa)
Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
Radu Drăguşin (Juventus/Italia)
Denis Drăguş (Standard Liege/Belgia)
Marius Marin (Pisa/Italia)
Andrei Raţiu (Ado Den Haag/Ţările de jos)

Deci, printre stranierii convocaţi de noul selecţioner se numără şi Marius Marin, fotbalist vânat de Cagliari, care devenise un obişnuit şi în mandatul lui Mirel Rădoi.

Marin are două selecţii în naţionala U21 a României şi a mai jucat în cariera sa pentru ACS Poli Timişoara, Sassuolo, Catanzaro şi Pisa.  De serviciile sale mai este interesată şi Verona, mai anunţă sursa citată.

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare