Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la CFR! Campioana, ofertă de milioane de euro pentru un fotbalist străin! Detalii de la negocieri

BOMBĂ la CFR! Campioana, ofertă de milioane de euro pentru un fotbalist străin! Detalii de la negocierigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Presa olandeză scrie că CFR Cluj a negociat transferul mijlocaşului Mark Diemers de la Fortuna Sittard.

Dorit de FC Groningen şi Vitesse Arnhem, Mark Diemers, unul dintre cei mai buni jucători de la Fortuna Sittard, ar fi fost la un pas de un transfer la CFR Cluj, campioana României.

CFR, ofertă de milioane de euro pentru un fotbalist străin. Cum a picat totul

Mijlocaşul in vârstă de 26 de ani se află acum in negocieri cu Groningen, dar clubul său aşteaptă şi oferta finală a celor de la Vitesse. Olandezii de la Vi.nl dezvăluie însă că şi campioana României, CFR Cluj, a oferit 2 milioane de euro pentru transferul fotbalistului care a crescut la FC Utrecht.

Cotat la 1.6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Diemers a marcat 8 goluri şi a oferit 9 pase decisive în cele 2626 de minute disputate in tricoul Fortunei în stagiunea precedentă.

Conform sursei citate, CFR Cluj a încercat să obţină semnătura sa la începutul sezonului, dar playmakerul a refuzat să se transfere în România.

Diemers traversează un moment fericit nu doar în cariera sa. Mijlocaşul Fortunei Sittard a devenit tată pentru prima dată pe 26 martie şi acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care a refuzat şi refuză să plece din Olanda. Clubul său aşteaptă oferte din campionat pentru el. Sjors Ultee, noul director tehnic al clubului a confirmat discuţiile: "Există interes pentru Mark, dar până acum doar Groningen a venit cu o ofertă concretă. Au mai fost discuţii şi din afara Olandei, dar Mark a refuzat să plece. Este o perioadă ciudată, pentru că nu ştim în ce sens se va mişca piaţa transferurilor. Dar, nu ne grăbim să-l vindem" a declarat acesta, citat de Vi.nl.

Actualul sezon al campionatului Olandei a fost anulat, în urmă cu o săptămână, de federaţia olandeză de fotbal (KNVB), care a precizat că nu se va acorda titlul de campioană şi nicio echipă nu va retrograda şi niciuna nu va promova.

Decizia este urmare a faptului că guvernul a interzis desfăşurarea de evenimente majore până la 1 septembrie.

Afla mai multe despre: cfr clujmark diemers 

viewscnt
Articole similare