Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ la CFR Cluj! Favoritul lui Dan Petrescu s-a înţeles cu noul club. Se transferă în plină glorie: ULTIMA ORĂ

BOMBĂ la CFR Cluj! Favoritul lui Dan Petrescu s-a înţeles cu noul club. Se transferă în plină glorie: ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e pe cale să piardă încă un jucător, dar campionii se aşteptau la plecarea foarte probabilă a lui Giedrius Arlauskis. Lituanianul de 32 de ani a mai acceptat să semneze prelungirea până la finalul acestui sezon, iar acum e dorit cu ardoare de un club din Turcia.

Lotul lui CFR Cluj antrenat de Dan Petrescu poate suferi modificări semnificative la finalul acestui sezon. Cu George Ţucudean deja plecat din Gruia, CFR Cluj riscă să-i piardă şi pe Giedrius Arlauskis, Lacina Traore, Billel Omrani sau Damjan Djokovic. Ultimii doi au avut mai multe oferte în ultima perioadă, în timp ce primilor doi le expiră înţelegerile.

O nouă posibilitate de transfer pentru jucătorul lui CFR Cluj, Giedrius Arlauskis!

Fotbalistul campioanei României are de unde alege în această vară, dacă va alege să plece de la CFR Cluj. După ce Al Shabab i-a pus pe masă un contract mult mai bun faţă de cel din României, presa din Turcia anunţă că Goztepe a lansat oferta pentru internaţionalul lituanian. 

Conform Sporx.com, echipa care a terminat pe locul 11 în Turcia, în acest sezon, a formulat oferta prin care speră să-l aducă pe Giedrius Arlauskis. La Goztepe, portarul lui CFR Cluj îl va înlocui pe Beto, unul dintre cei mai buni portari străini care a jucat în Liga 1. 

În plus, sursa citată anunţă că Goztepe a primit semnale încurajatoare din partea impresarului jucătorului campioanei României: "Beto, care a apărat poarta echipei timp de trei ani, a părăsit lotul. 

Giedrius Arlauskis, care joacă la CFR Cluj, în România, este favoritul conducerii. Conducerea lui Goztepe a primit un răspuns pozitiv, după primele negocieri". 

La începutul lunii iunie, sursele Telekom Sport au indicat o plecare iminentă a lui Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj, la finalul sezonului. Portarul doreşte cu orice preţ o mutare care să-i aducă mai mulţi bani, pe final de carieră. 

Portarul lituanian îi este indispensabil lui Dan Petrescu, în acest moment. Fotbalistul a cucerit două titluri cu CFR Cluj, iar în acest sezon a participat la performanţa din Europa League. În plus, luni, poate ridica deasupra capului al cincilea titlu de campion al României, după ce a mai luat titlul o dată cu FCSB şi o dată cu Unirea Urziceni. 

Presa din Portugalia anunţă un nou antrenor la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu

Duminica trecută, una dintre cele mai prestigioase publicaţii sportive din Portugalia, A Bola, a anunţat că CFR Cluj este interesată să-l aducă pe antrenorul portughez Ricardo Sa Pinto, în vârstă de 47 de ani. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza