Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ la Dinamo! Au început negocierile pentru vânzarea clubului. Investitorii SURPRIZĂ găsiţi de Ionuţ Negoiţă

BOMBĂ la Dinamo! Au început negocierile pentru vânzarea clubului. Investitorii SURPRIZĂ găsiţi de Ionuţ Negoiţă

Liga 1

Comentarii

Pachetul majoritar de la Dinamo rămâne, pentru moment, tot la Ionuţ Negoiţă, care nu a reuşit să se înţeleagă nici cu spaniolii în privinţa cedării acţiunilor. Totuşi, de clubul din "Ştefan cel Mare" s-ar fi interesat deja alţi investitori, iar negocierile ar fi început deja.

Ionuţ Negoiţă încearcă de câteva sezoane să scape de acţiunile pe care le deţine la Dinamo, dar rând pe rând negocierile cu posibilii investitori au picat. În ultima perioadă, acţionarul majoritar al clubului a purtat discuţii cu câteva persoane din Spania, dar nici acestea nu s-au concretizat. Totuşi, istoria şi perspectivele din "Ştefan cel Mare" au atras alte persoane interesate de a investi la Dinamo. 

Se vinde Dinamo! Cine poate cumpăra acţiunile lui Ionuţ Negoiţă

Herminio Menendez şi Juan Jose Melero Marin sunt spaniolii care au dorit să cumpere acţiunile lui Ionuţ Negoiţă de la Dinamo, în ultima lună. În privinţa primului investitor, Telekom Sport a publicat toate documentele prin care spaniolii care vor să cumpere clubul Dinamo au ţinut să demonstreze că i-au îndeplinit toate cerinţele lui Ionuţ Negoiţă.

Totuşi, semnalele conducerii lui Dinamo nu au fost îmbucurătoare. Conducerea alb-roşiilor a susţinut că posibilii cumpărători nu dau dovadă de transparenţă. 

Pe fir a intrat şi omul de afaceri spaniol Juan Jose Melero Marin, care a lucrat şi la Getafe, dar nici acesta nu a mai dat niciun semn. Ionuţ Negoiţă l-a anunţat că are timp până pe 5 iunie să vireze 500.000 de euro, pentru a demonstra că intenţiile sale sunt serioase. 

Totuşi, acţionarul majoritar nu a primit niciun răspuns, iar tratativele ar fi fost întrerupte. 

Investitori turci s-au arătat interesaţi de Dinamo

Totuşi, o altă variantă se arată la orizont pentru Dinamo, după rundele eşuate de negocieri cu ibericii. De pachetul majoritar al clubului s-au arătat interesaţi câţiva oameni de afaceri din Turcia, notează Antenasport.ro. 

Sursa citată susţine că Ionuţ Negoiţă negociază cu turcii, pentru a ceda acţiunile. Aceştia ar urma să preia o mare parte din club în schimbul sumei de un leu, dar sunt nevoiţi să prezinte mai multe garanţii. De asemenea, dacă turcii vor dori să pria Dinamo, vor fi nevoiţi să plătească datoriile către ANAF, restanţele salariale ale fotbaliştilor şi să gestioneze contractul lui Ionuţ Şerban, care ar putea scoate din conturile clubului suma de 1 milion de euro. 

În această perioadă, doar fanii dinamovişti fan eforturi pentru susţinerea financiară a clubului. Prin programul DDB, fanii au reuşit să strângă peste 500.000 de euro, să achite salarii restante, dar şi să achite licenţa pentru sezonul următor din Liga 1. 

 

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul