Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la Dinamo! Cumpărător surpriză în "Ştefan cel Mare". Conducătorul echipei din Anglia vrea să ia clubul de la Negoiţă

BOMBĂ la Dinamo! Cumpărător surpriză în "Ştefan cel Mare". Conducătorul echipei din Anglia vrea să ia clubul de la Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Mai mulţi oameni de afaceri s-au arătat interesaţi de cumpărarea pachetului majoritar al lui Dinamo, de la Ionuţ Negoiţă, iar tranzacţia ar putea avea loc. Ultimele informaţii susţin că omul de afaceri român, Claudiu Forică, este interesat să se implice într-un nou proiect în "Ştefan cel Mare".

Dinamo e de vânzare, dar Ionuţ Negoiţă nu a ajuns la un numitor comun nici cu arabii şi nici cu spaniolii interesaţi să achiziţioneze clubul din "Ştefan cel Mare". Deşi Ionuţ Negoiţă a anunţat că e dispus să-şi cedeze partea în schimbul a un leu, cel cu care va bate palma trebuie să prezinte mai multr garanţii. 

Cumpărător de ultim moment pentru Dinamo! Cine poate ajunge în "Ştefan cel Mare"

Dinamo e într-o situaţie fără precedent, iar fără sprijinul financiar al fanilor nu ar fi putut obţine nici măcar licenţa pentru următorul sezon din Liga 1. Prin programul DDB, fanii au plătit inclusiv salariile jucătorilor, după ce Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu se mai implică financiar la club. 

Recent, Ziare.com a anunţat că un om de afaceri interesat în trecut să preia Dinamo s-a arătat din nou interesat de această mutare. 

Conform sursei citate, Claudiu Florică se gândeşte serios să facă o ofertă pentru cumpărarea pachetului majoritar al lui Dinamo, de la Ionuţ Negoiţă. Intenţia omului de afaceri român vine după ce şi-a dat demisia de la clubul din Championship, Charlton, acolo unde a fost director în conducere. 

Claudiu Florică a lucrat la Charlton alături de şeicul Saeed Bin Tahnoon Al Nahyan, interesat, de asemenea, de clubul din "Ştefan cel Mare", în ultimele luni. 

Săptămâna trecută, Peluza Cătălin Hîldan a anunţat ă boardul DDB şi clubul Dinamo au semnat documentul prin care fanii au preluat al doilea pachet de zece la sută din acţiunile clubului, pentru un leu.

Claudiu Florică, din nou în cărţi pentru preluarea clubului Dinamo

Omul de afaceri român şi Ionuţ Negoiţă au discutat, timp de mai multe săptămâni, în trecut, despre posibilitatea cumpărării clubului, dar partea interesată s-a retras, după ce a studiat documenrtele clubului. 

Claudiu Florică este şi membtu în programul fanilor dinamovişti: DDB. 

După discuţiile cu Claudiu Florică, Ionuţ Negoiţă a mai negociat cedarea pachetului majoritar de la Dinamo cu Herminio Menendez şi Juan Jose Melero Marin, doi spanioli care au colaborat, în trecut, cu cluburi din Spania. 

Cosmin Contra ştie cine va cumpăra Dinamo

În timp ce Ionuţ Negoiţă aşteaptă garanţiile promise din partea lui Melero Marin, fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, a dezvăluit că o altă persoană va cumpăra clubul din "Ştefan cel Mare". 

Cosmin Contra a dezvăluit, în cadrul unui interviu, ce se ascunde, de fapt, în spatele afacerii cumpărării lui Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. 

Dinamo are şi alte probleme, în afară de cele financiare. "Câinii" au primit vestea că magazinerul a fost depistat cu COVID-19. De asemenea, programul Ligii 1 a fost dat peste cap. 

 

Afla mai multe despre: ionut negoitaionut negoita cumparatorcumparator dinamodinamo bucurestivanzare dinamo bucuresticlaudiu florica dinamoclaudiu florica 

viewscnt
Articole similare