Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă la Dinamo! Ionuţ Negoiţă a anunţat că vrea să îi dea clubul lui Mircea Rednic: "E cel mai potrivit om în acest moment"

Bombă la Dinamo! Ionuţ Negoiţă a anunţat că vrea să îi dea clubul lui Mircea Rednic: "E cel mai potrivit om în acest moment"

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a confirmat, joi, că vrea să îi vândă lui Mircea Rednic pachetul majoritar al clubului Dinamo.

Conform Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă i-a oferit fostului antrenor al "câinilor" pachetul majoritar de acţiuni de 51% pentru trei milioane de euro, în trei tranşe anuale.

În plus, Negoiţă i-ar fi propus lui Rednic varianta unui pachet de 67% din acţiuni, la un preţ de 3,7 milioane de euro. "Puriul" trebuie să dea un răspuns până la sfârşitul acestei săptămâni, notează sursa amintită.

„Informaţia dumneavoastră e adevărată. Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru GSP.ro.

Iniţial, Negoiţă i-ar fi cerut lui Rednic şase milioane de euro, însă a decis să reducă preţul la jumătate, în urma ultimelor întâmplări din "Ştefan cel Mare". Mircea Rednic a fost demis surprinzător, la finalul sezonului, decizie care i-a înfuriat la culme pe fanii "câinilor".

Afla mai multe despre: negoita 

viewscnt
Articole similare