Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă la Dinamo! S-a aflat cine e afaceristul străin care vine să investească în locul lui Cortacero: are o afacere de milioane de euro. Moment uriaş în "Ştefan cel Mare"

Bombă la Dinamo! S-a aflat cine e afaceristul străin care vine să investească în locul lui Cortacero: are o afacere de milioane de euro. Moment uriaş în "Ştefan cel Mare"galerie foto
Comentarii

Pablo Cortacero şi grupul de investitori străini încă nu şi-au onorat promisiunile faţă de fotbaliştii, angajaţii şi fanii lui Dinamo, iar cei din conducere caută alternative, pentru a face rost de banii necesari, care ar ameliora situaţia dramatică. Se pare că un om de afaceri străin e pregătit să ajute clubul, iar presa din Turcia a aflat despre cine e vorba.

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Antrenorii Cosmin Contra şi Reyes au plecat de la echipă, în timp ce jucătorii Isma Lopez şi Borja Valle şi-au reziliat contractul cu echipa din "Ştefan cel Mare". În tot acest timp, Pablo Cortacero e de negăsit, deşi a promis să va investi masiv la Dinamo prin intermediul grupului pe care-l reprezintă. 

Recent, directorul de marketing al lui Dinamo, Radu Birlică, a anunţat că a convins un om de afaceri din Turcia să investească în "Ştefan cel Mare", iar presa din străinătate a înaintat numele lui Abdullah Kiğılı

Cine vine să bage bani la Dinamo în locul lui Cortacero! Un om de afaceri străin a fost convins

Suporterii-acţionari şi oamenii din conducerea lui Dinamo au început să caute şi alte metode prin care clubul să supravieţuiască. 

Recent, directorul de marketing al lui Dinamo, Radu Birlică, a dezvăluit că a purtat negocieri cu un afacerist turc, care ar urma să sponsorizeze Dinamo: "Vrea să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare. El sponsorizează şi clubul Fenerbahce şi încă un club din prima ligă din Turcia. Au o foarte mare fabrică de îmbrăcăminte din Turcia. Avem o relaţie personală, l-am convins, i-am explicat situaţia de la început, i-am spus că avem cea mai frumoasă galerie, că Dinamo este un brand. I-am prezentat şi părţile negative şi pe cele pozitive şi dânşii sunt de acord să se asocieze cu noi în condiţiile astea”, a declarat Birlică la GSP Live. 

Cine e Abdullah Kiğılı, afaceristul care vrea să sponsorizeze Dinamo! Are o afacere de milioane de euro şi e implicat la Fenerbahce

Vestea că Dinamo ar urma să fie sponsorizată de un om de afaceri turc a ajuns şi în presa din Ţara Semilunei, iar jurnaliştii au înaintat numele lui Abdullah Kiğılı drept cel care ar urma să trimită bani în "Ştefan cel Mare", conform Fotospor.com. 

Kiğılı este fondatorul şi actualul patron al companiei care-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. În total, compania Kiğılı are 225 de magazine în străinătate, pe lângă cele deschise în Turcia. 

La 77 de ani, Abdullah Kiğılı este vicepreşedinte la Fenerbahce din 22 mai 2009, unul dintre cluburile de tradiţie din Turcia şi din Europa. De asemenea, a mai ocupat funcţii de conducere la İstanbulspor, federaţia de wrestling şi federaţia de schi. Afaceristul interesat să sponsorizeze Dinamo a avut şi un mandat scurt în funcţia de preşedinte al federaţiei de fotbal din Turcia, în 1997. 

Conform informaţiilor din presă, Abdullah Kiğılı obţine venituri de milioane de euro anual, iar asocierea cu un club important precum Dinamo ar putea fi o mutare câştigătoare pentru ambele părţi. 

Adio, dar rămân cu tine! Cum s-a implicat Cosmin Contra la Dinamo în meciul cu FC Argeş, deşi a plecat. Ce a spus Ionel Gane

FOTO: Abdullah Kiğılı, afaceristul interesat să sponsorizeze Dinamo Bucureşti

 

 

 

Afla mai multe despre: abdullah kiğılıdinamoinvestitor strain dinamodinamo bucurestiabdullah kiğılı dinamo bucurestidinamo bucurestipablo cortacero dinamo 

viewscnt
Articole similare