Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FC Barcelona! Două staruri sunt pe picior de plecare. Transferurile extraterestre anunţate de presa iberică

BOMBĂ la FC Barcelona! Două staruri sunt pe picior de plecare. Transferurile extraterestre anunţate de presa iberică

FC Barcelona

Comentarii

Spaniolii anunţă că Ousmane Dembele şi Luis Suarez au şanse mici să mai rămână la FC Barcelona. Primul din cauza problemelor de acomodare şi comportament, al doilea din pricina vârstei. Barca vrea să profite şi să aducă două superstaruri, pentru care inclusiv Lionel Messi a fost consultat. Argentinianul şi-ar fi dat acceptul, declarându-se încântat de faptul că ar putea evolua alături de ei.

Capii vestiarului de la Barca, în frunte cu Leo Messi, nu-l plac pe Dembele. Francezul pare ca şi plecat în vară de pe Camp Nou, mai ales că are serioase probleme de acomodare, dar şi de comportament. Astăzi, El Mundo Deportivo anunţă că francezul nu s-a prezentat la antrenamentul de joi al Barcelonei. O confirmare a faptului că francezul are mari probleme în Catalonia.

  • 38 de meciuri, 10 goluri şi 10 pase de gol are Dembele la Barcelona
  • 80 de milioane de euro este cota sa de piaţă

Nici Suarez nu pare în siguranţă. Uruguayanul care traversează un moment foarte bun, a recunoscut el singur că Barca are nevoie de un număr 9: ”Probabil că e nevoie. Am totuşi 31 de ani”.

În cazul uruguayanului, nu se pune problema de accept al vestiarului blaugrana. ”Greii” îl plac, însă vârful pare şi el decis să încerce o nouă experienţă. Mai ales că FC Barcelona poate încă scoate bani frumoşi de pe urma sa. El ar putea rămâne la echipă dacă Barca nu va primi o ofertă tentantă, de minim 60 de milioane de euro.

  • 214 meciuri are Luis Suarez la Barcelona
  • 161 de goluri a marcat uruguayanul pentru catalani
  • 88 de pase decisive are la Barca

Presa iberică notează că în locul celor doi, Barca vrea să dea două lovituri de proporţii. Ambele transferuri au primit ”acceptul” lui Messi, care s-ar fi declarat încântat să joace alături de ei. Ţintele catalanilor? Mo Salah şi Eden Hazard. În cazul egipteanului, Barcelona vrea să profite de relaţia bună pe care o are cu Liverpool. De acolo, au venit Suarez şi Coutinho, fotbalişti pentru care Pool a obţinut peste 200 de milioane de euro. Salah se încadrează perfect în filosofia catalană şi este văzut drept înlocuitorul lui Messi în teren. Argentinianul ar urma să primească libertate totală de mişcare, dar să înceapă meciurile ca vârf fals.

În banda stângă, Barca l-ar ţinti pe Hazard, fotbalist dorit şi de Real Madrid. Belgianul nu e o prioritate decât dacă oficialii blaugrana îl vând pe Suarez. Aceştia cred că o tripletă Hazard-Messi-Salah poate marca suficient de mult încât să acopere absenţa unui 9 clasic în teren. Coutinho ar urma să coboare în linia mediană, ca interior, notează presa din Spania.

Cum ar putea arăta Barcelona în această formulă: ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitic, Coutinho - Salah, Messi, Hazard

Afla mai multe despre: ousmane dembelemo salahluis suarezlionel messieden hazardtransferurifc barcelona 

viewscnt
Articole similare