Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FCSB! Alţi 3 fotbalişti PLEACĂ după Cristian Bălgrădean. Becali comite aceeaşi greşeală

BOMBĂ la FCSB! Alţi 3 fotbalişti PLEACĂ după Cristian Bălgrădean. Becali comite aceeaşi greşeală

Superliga

Comentarii

Plecarea lui Cristian Bălgrădean de la FCSB ar putea fi doar prima lovitură primită de vicecampioana României. Clubul finanţat de Gigi Becali riscă să piardă trei patru fotbalişti în vară, dacă înţelegerile nu vor fi prelungite.

Cristian Bălgrădean, transferat de CFR Cluj. Alţi trei fotbalişti pot pleca 

FCSB riscă să piardă şi alţi fotbalişti după plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj. Printre fotbaliştii cărora le expiră contractul în vară se numără Marko Momcilovc, Aristidis Soiledis şi Adrian Popa, ultimul fiind împrumutat de la Reading. Întrucât Momcilovic şi Soiledis au intrat deja în ultimele şase luni de contract, aceştia pot semna cu orice echipă. Metoda a fost folosită şi de Cristian Bălgrădean, aspect care l-a enervat pe Gigi Becali.

Cu excepţia fundaşului grec, Momcilovic şi "Motoreta" oricum nu mai intrau în planurile lui Bogdan Argeş Vintilă şi a lui Gigi Becali. Fundaşul stânga a dezamăgit crunt în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-0, în chiar primul meci din 2020 din Liga 1, în timp ce Adrian Popa e introdus, de cele mai multe ori, pe finalul meciurilor. 

În schimb, FCSB nu a făcut niciun pas până în acest moment în privinţa lui Aristidis Soiledis, fotbalist cu evoluţii apreciate de când a venit de la FC Botoşani. Grecul a semnat doar până în vara anului 2020, iar FCSB riscă să piardă un fundaş util, care poate fi folosit atât în centrul apărării, cât şi în bandă. 

Bogdan Mara, anunţ tulburător pentru FCSB: "Mai sunt şi alţi fotbalişti de la FCSB care ar vrea să vină la noi"

Oficialul lui CFR Cluj, Bogdan Mara, a oferit o declaraţie incredibilă după ce Cristian Bălgrădean a semnat cu campioana României. Mara a susţinut că şi alţi fotbalişti de la FCSB îşi doresc să ajungă în Gruia, iar campioana ar putea profita de înţelegerile jucătorilor care expiră în vara acestui an. 

"Exemple sunt multe: Burcă, Cestor, Butean, Paşcanu. Şi mai sunt şi alţi fotbalişti de la FCSB care ar vrea să vină la noi. Asta se întâmplă, probabil, şi datorită performanţelor extraordinare din ultima perioadă, dar e şi un semn că e un club serios CFR. Încercăm să facem totul cât mai bine, să continuăm pe calea bună pe care ne aflăm", a declarat oficialul lui CFR Cluj într-un interviu acordat Gsp.ro. 

Momentan, Gigi Becali a anunţat cine îi ia locul lui Cristi Bălgrădean în poartă, după ce acesta a semnat cu CFR Cluj. Titular va fi Andrei Vlad, iar al doilea portar va fi Toma Niga, cel care are deja câteva meciuri în Liga 1.

Toma Niga a fost transferat de FCSB în vara lui 2017, de la Foresta Suceva, când a plătit doar 30.000 de euro. De atunci, acesta a fost împrumutat la Clincenli şi Hermannstadt, însă la începutul acestui sezon a revenit la FCSB şi a fost păstrat în lot. Niga a debutat deja în Liga 1, când juca pentru Hermannstadt, iar în liga secundă a apărat în 64 de meciuri.

Afla mai multe despre: gigi becalitransfer fcsbplecari fcsbfcsb cfr clujcristian balgradeangigi becalibogdan maratransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare