Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan confirmă plecarea lui Dennis Man în Premier League: "Da, este adevărat. Becali va alege. Suma este 15 milioane de euro"

EXCLUSIV | Anamaria Prodan confirmă plecarea lui Dennis Man în Premier League: "Da, este adevărat. Becali va alege. Suma este 15 milioane de euro"

Fotbal

Comentarii

Impresarul fotbalistului de la FCSB, Dennis Man, Anamaria Prodan, a confirmat faptul că sunt şanse foarte mari ca jucătorul său să fie transferat în Premier League, zilele următoare, pentru o sumă ce s-ar ridica cu bonusurile la 15 milioane de euro.

Primul care a confirmat faptul că Dennis Man va pleca de la FCSB a fost patronul Gigi Becali, însă acesta s-a ferit să spună la ce echipă, însă a oferit un indiciu puternic: "cel mai puternic campionat din lume". Automat, presa a speculat rapid faptul că Man ar putea ajunge la Sheffield United, care s-a mai interesat de jucător şi în trecut, dar s-a vehiculat şi numele formaţiei Norwich, care se află cu un picior în Championship. PAOK, Aris, Feyenoord, Atalanta, Fiorentina, sau Fenerbahce sunt alte echipele care s-au interesat de jucător, în ultimele luni.

Anamaria Prodan a întărit afirmaţiile lui Gigi Becali, adăugând faptul că nu este vorba doar de o singură echipă, iar Gigi Becali şi Dennis Man nu au de ce să se grăbească. În interesul clubului şi al fotbalulistului, va trebui luată cea mai bună decizie.

"Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane! Aceasta este cifra cerută de patronul FCSB-ului. Dennis Man are o cotă extraordinară şi este singurul jucător pe care România îl poate vine pe o astfel de sumă. FCSB cântăreşte enorm pentru că este Steaua Bucureşti. Un club care îţi face cotă, este altceva", a declarat Anamaria Prodan, în direct la Telekom Sport.

Gigi Becali: "Sub 15 milioane nu va pleca de la FCSB"

Gigi Becali a avut o intervenţie la Antena Sport, unde a anunţat plecarea lui Dennis Man de la FCSB  în următoarea perioadă, însă s-a ferit să divulge şi numele formaţiei care a acceptat să îndeplinească dorinţele financiare ale patronului: 15 milioane de euro.

E ceva, dar nu pot să vorbesc la ora asta. Vorbim joi sau vineri. Nu pot să vorbesc, nu vor oamenii. Nu pot să spun acum. M-au rugat să nu spun. E cel mai puternic campionat din lume. Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Uite aşa iau eu 15 milioane de euro. Să ia ei campionatul şi eu să-l dau pe Man şi să iau 15 milioane, aşa cum sunt eu fraier. Că distrug echipa. Să ia ei campionatul, să dea prime la jucători, 2 milioane. Eu să nu-l iau şi să iau 15 milioane pe Man”, a declarat Becali pentru Antena Sport.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...