Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ la FCSB. Coman, Man şi Moruţan, direct la Dinamo. Scenariul cu adevărat nebun prin care Becali rămânea fără starurile echipei

BOMBĂ la FCSB. Coman, Man şi Moruţan, direct la Dinamo. Scenariul cu adevărat nebun prin care Becali rămânea fără starurile echipei

FCSB

Comentarii

FCSB are în lot jucători de bază din naţionala României de tineret, iar Gigi Becali îşi face speranţe că îi va putea vinde pe sume uriaşe de bani pe Coman, Man sau Moruţan.

Deşi cei trei joacă acum pentru FCSB, Coman, Man şi Moruţan ar fi putut ajunge chiar la marea rivală a roş-albaştrilor. La fel s-a întâmplat şi cu Răzvan Marin şi cu Denis Drăguş. Coordonatorul centrului de copii şi juniori de la Dinamo, Gabi Răduţă, a dezvăluit că echipa din Ştefan cel Mare a fost foarte aproape de a-i lua pe toţi cei cinci jucători ajunşi chiar şi la prima reprezentativă a României.

FCSB, aproape să-şi piardă starurile. Becali îi putea rata pe Coman, Man sau Moruţan

"Moruţan e un copil foarte bun. L-am adus la Dinamo, dar nu am putut să îl luăm. Banii ne-au împiedicat, impresarul ne-a cerut 75.000 de euro. Sunt 4 ani de atunci, era la Universitatea Cluj, la juniori. Am vorbit cu impresarul, l-am chemat la Bucureşti, dar nu s-a materializat. Ceea ce a depins de noi am făcut, dar nu s-a putut.

Puteam să-l luăm şi pe Florinel Coman, acum 3 ani, când aparţinea de Luceafărul Brăila. Era la Viitorul, avea o problemă contractuală şi ni l-a propus domnul de la Luceafărul Brăila. I-am comunicat patronului, dar a zis că nu se poate pentru că sunt bani prea mulţi. La fel şi cu Răzvan Marin, Denis Drăguş” , a declarat Gabi Răduţă, coordonatorul centrului de copii şi juniori de la Dinamo, pentru gsp.ro.

viewscnt
Articole similare