Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FCSB! Gigi Becali îl transferă pe Florinel Coman în Premier League. S-a aflat clubul: "100% am luat legătura cu ei"

BOMBĂ la FCSB! Gigi Becali îl transferă pe Florinel Coman în Premier League. S-a aflat clubul: "100% am luat legătura cu ei"

FCSB

Comentarii

FCSB e pe cale să facă primul transfer important, la care Gigi Becali visează de câteva sezoane. Presa din Anglia anunţă că Sheffield United, club care se bate pentru ultimul loc de Champions League disponibil în Premier League, îl are pe lista de transferuri pe "Mbappe" de la FCSB. Tehnicianul englezilor a oferit şi câteva detalii despre următoarea perioadă de transferuri.

  • Nicolae Stanciu (9,7 milioane de euro, la Anderlecht) şi Vlad Chiricheş (9,5 milioane de euro, la Tottenham) sunt cele mai profitabile transferuri făcute de Gigi Becali în istoria FCSB, dar recordul poate fi doborât în curând. După evoluţiile din ultimele sezoane, Gigi Becali visează că va încasa peste 10 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman sau Dennis Man.

Gigi Becali îşi îndeplineşte visul. Florinel Coman e pe lista de transferuri a lui Sheffield United

FCSB rămâne clubul din România care vinde cel mai bine, dar şi cel mai atractiv, din punct de vedere al fotbaliştilor care evoluează în lotul antrenat de Bogdan Vintilă, în ciuda rezultatelor din ultimele sezoane. Principalii vizaţi de un transfer în străinătate sunt favoriţii lui Gigi Becali, Florinel Coman şi Dennis Man. 

Iar presa din Albion a dezvăluit o informaţie care-l face să viseze pe Florinel Coman. Jurnaliştii englezi de la examinerlive.co.uk susţin că Florinel Coman se află pe lista ocupantei locului şapte din Premier League, Sheffield United: "United a luat legătura cu mai mulţi reprezentanţi ai jucătorilor doriţi, în ultimele săptămână, întrucât perioada de transferuri e aproape de deschidere. Emmanuel Dennis, de la Club Brugge, a fost primul pe listă, dar acesta deja a refuzat transferul. Pe listă se mai află portarii Altay Bayindir şi Ugurcan Cakir, Mady Camara de la Olympiakos, Omar Elabdellaoui şi Ali Youssef, Florinel Coman, de la FCSB, dar şi Eberechi Eze, de la Queens Park Rangers.", notează sursa citată. 

  • Galatasaray, AS Roma sau Orlando City sunt cluburile care s-au mai arătat interesate de transferul lui Florinel Coman. 

Şansă de transfer pentru Florinel Coman. Poate ajunge de la FCSB în Premier League

Managerul lui Sheffield United, Chris Wilder, a oferit câteva detalii în privinţa jucătorilor pe care clubul îi doreşte pentru noul sezon: "100% am luat legătura cu reprezentanţii jucătorilor. Am avut o şedinţă cu conducerea săptămâna trecută, unde mi-am exprimat dorinţele. Sunt un manager preocupat, mă ocup de tot. Am făcut câteva recomandări conducerii, dar şi noi suntem afectaţi de această situaţie, am pierdut bani. Conducătorii vor încerca să cumpere pe cine avem pe listă, în această situaţie, pentru a îmbunătăţi lotul.

Cred că încă avem un club atractiv, pentru a-i convinge pe aceşti jucători să vină. Trebuie să înţelegem situaţia financiară în care ne-am aflat şi trebuie să fim inteligenţi şi chiar mai inteligenţi decât am fost în trecut", a declarat antrenorul englez Chris Wilder pentru sursa citată. 

Care e suma de transfer a lui Florinel Coman

Recent, Ioan Becali susţinea că transferul lui Florinel Coman de la FCSB e aproape şi că suma va fi în jur de 10 milioane de euro. În schimb, Gigi Becali visează la câteva milioane în plus: "Sigur nu-l dau nici cu 10 pe Coman, ce rost mai are să negociez dacă dau mai puţin? Vreau 15, nu vreau 10.  A fost 10 milioane când era pandemia. Cine îl lua, era deştept. Acum este 15 milioane de euro. Eu am cumpărat şi am depozitele pline de marfă. Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare, eu dacă nu aveam acum jucători de vânzare, eu acum la revedere, renunţam, i-a luaţi-o mă care vreţi, v-o dădeam cadou" a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

De când a fost cumpărat de Gigi Becali de la Viitorul, în 2017, Florinel Coman a reuşit pentru FCSB 30 de goluri şi 26 de pase decisive, în 104 meciuri. 

 
 

 

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbtransfer florinel comangigi becaligigi becali fcsbtransferuri fcsbgigi becali transferuriflorinel coman fcsbgigi becali fcsbflorinel coman sheffield unitedflorinel coman premier league 

viewscnt
Articole similare