Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FCSB! Gigi Becali nu se opreşte şi a mai cumpărat un jucător: ”E prea bun”

BOMBĂ la FCSB! Gigi Becali nu se opreşte şi a mai cumpărat un jucător: ”E prea bun”

FCSB

Comentarii

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, l-a transferat din Africa de Sud pe Siyabonga Ngezana şi s-a gândit că ar putea ca toată echipa să fie compusă din jucători de culoare de religie ortodoxă.

Siyabonga Ngezana va semna cu FCSB, după ce Gigi Becali şi-a dat acordul. Fundaşul central, fost internaţional sud-african de tineret, urmează să semneze un contract pe patru ani cu FCSB, club care-i plăteşte lui Kaizer Chiefs pentru transfer aproximativ 600.000 de euro.

Jucătorul, în schimb, va primi de la FCSB un salariu lunar de 10.000 de euro.Pentru Siyabonga Ngezana urmează prima aventură fotbalistică europeană, după ce întreaga carieră a jucat la Kaizer Chiefs. Oficialii celor de la FCSB îl aşteaptă pe fundaş în România, urmând ca mai apoi să facă demersurile necesare pentru înregistrare.

Ieri, Becali a aruncat bomba după ce a anunţat că după Ngezana, va mai veni un jucător african!

”(n.r. despre Ngezama) L-a găsit Vulturar şi după l-a văzut MM, l-a studiat şi a zis : Gigi, pare prea bun, hai să-l verificăm, că e prea bun. Am zis hai să-l verificăm şi pusese el pe Instagram ceva din Matei. Am zis că înseamnă că e ortodox. Imediat îl luaţi, nu contează.

L-am luat că e ortodox. O să râdeţi acum, dar dacă mă împărtăşesc cu ortodoxul meu... Am dat 500-700.000 cu toate, nu mai ştiu. Mai vrem să luăm unul de acolo tot ortodox. I-am spus lui Mihai să-mi facă o echipă doar din negri ortodocşi.

N-am eu acolo în Rwanda şi Uganda? Acolo sunt ai mei, că botează copii ortodocşi”, a declarat Gigi Becali. 

FCSB s-a despărţit în această vară de 8 jucători: Joonas Tamm (31 de ani, fundaş), Deian Sorescu (25 de ani, mijlocaş), Iulian Cristea (28 de ani, fundaş), Billel Omrani (30 de ani, atacant), Boban Nikolov (28 de ani, mijlocaş), Sorin Şerban (23 de ani, fundaş), Ovidiu Perianu (21 de ani, mijlocaş) şi Răzvan Oaidă (25 de ani, mijlocaş).

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbngezamaliga 1 

viewscnt
Articole similare