Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FCSB. Încă doi jucători, OUT de la echipă. Decizii de ultimă oră luate de Becali pentru a-i face loc unui nou transfer

BOMBĂ la FCSB. Încă doi jucători, OUT de la echipă. Decizii de ultimă oră luate de Becali pentru a-i face loc unui nou transfer

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu concepe să rateze din nou titlul în Liga I, ultimul cucerit de FCSB fiind în 2015. Astfel, patronul roş-albaştrilor pregăteşte multe transferuri spectaculoase în pauza de iarnă.

FCSB a avut parte de un start dezastruos de sezon, iar după primele şapte etape din actuala stagiune era pe ultimul loc în Liga I. Eliminarea din Europa League şi venirea lui Bogdan Argeş Vintilă au făcut ca roş-albaştrii să-şi revină şi să reintre în cursa pentru titlu.

Chorbadzhiyski este unul dintre jucătorii care vor pleca de la FCSB în pauza de iarnă. În locul fundaşului bulgar, căruia Gigi Becali nu vrea să-i mai prelungească împrumutul, oficialii roş-albaştrilor vor să-l aducă pe Andrei Miron, de la FC Botoşani. De altfel, fundaşul central de 25 de ani şi-a dat deja acordul pentru a merge la FCSB.

"În primul rând, cred că m-aş duce la o echipă unde aş avea mai multe şanse să joc. Sunt un jucător care, dacă nu joc, nu prea mă simt bine. Atunci o să aleg echipa unde am oportunitatea să joc. Mă duc unde e mai bine pentru mine. Nu aş spune <<NU>> unei oferte de la FCSB. Clar m-aş duce acolo dacă ar fi o ofertă bună pentru mine" , a declarat Miron pentru Telekom Sport.

Becali renunţă la doi jucători. FCSB a început curăţenia de iarnă

Pe lângă transferul lui Miron, FCSB şi FC Botoşani ar putea bate palma şi pentru alte două mutări. Ioan Hora şi Lucian Filip sunt jucătorii de care Gigi Becali vrea să scape, iar finanţatorul moldovenilor a declarat că îi aşteaptă cu mare interes pe cei doi fotbalişti în lotul condus de Marius Croitoru.

"Toţi îl ştim pe Gigi Becali. Dar hai să vedem câţi jucători din lista anunţaţă de dânsul se vor regăsi şi la final. De acolo mi-ar plăcea Hora şi Filip. Sunt doi jucători foarte interesanţi. O să îl întreb şi pe Marius Croitoru să văd ce părere are şi el despre ei.

Dar trebuie să mă interesez bine şi despre salariile acestor băieţi, pentru că este clar că eu nu îmi pot permite să plătesc cât le oferă Gigi Becali”, a declarat Iftime.

Afla mai multe despre: lucian filipfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare