Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FCSB. O nouă lovitură în plin primită de Becali, după ruşinea cu Astra. Transfer de milioane ratat în ultima clipă de patronul roş-albaştrilor

BOMBĂ la FCSB. O nouă lovitură în plin primită de Becali, după ruşinea cu Astra. Transfer de milioane ratat în ultima clipă de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut ruşinos meciul cu Astra, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0, iar Gigi Becali şi-a criticat în termeni duri jucătorii.

Etapa de la finalul săptămânii trecute părea una perfectă pentru FCSB. Universitatea Craiova a câştigat meciul de la CFR Cluj, iar roş-albaştrii au avut posibilitatea de a reintra în lupta pentru titlu. Însă echipa patronată de Gigi Becali n-a reuşit să se impună pe terenul Astrei şi a cedat, scor 2-3.

În urma acestui rezultat dezamăgitor, FCSB şi-a luat gândul de la titlu, iar Gigi Becali a profitat de moment pentru a-şi critica jucătorii. Andrei Miron şi Florin Tănase au fost principalele ţinte ale patronului roş-albaştrilor, iar Adrian Petre n-a reuşit nici de această dată să îl impresioneze pe Gigi Becali.

Becali, aproape de o nouă lovitură la FCSB. Dugandzic a fost propus la roş-albaştri

Astfel, atacantul a fost înlocuit la pauza meciului cu Astra, iar acum patronul de la FCSB a recunoscut că este în căutarea unor fundaşi centrali şi a unui atacant de valoare. Interesant este că cel mai în formă vârf din Liga I a fost propus şi el la vicecampioana României, însă oficialii clubului din Berceni n-au fost interesaţi de un eventual transfer al lui Marko Dugandzic.

Atacantul croat, care are opt goluri marcate în cele opt meciuri jucate în acest sezon pentru FC Botoşani, a fost propus la toate echipele din Liga I, în special la FCSB. Venit la FC Botoşani, în luna ianuarie, liber de contract, Dugandzic poate pleca de la echipa finaţată de Valeriu Iftime doar în schimbul sumei de un milion de euro.

De altfel, Gigi Becali a şi recunoscut că este interesat de transferul atacantului croat şi că a început să-şi ia informaţii despre Dugandzic, jucător care are un salariu lunar de 6 mii de euro la FC Botoşani. Însă marea problemă este că, la fel ca şi în cazul lui Andrei Chindriş, Dugandzic are pe urmele sale şi alte cluburi importante din Liga I şi din Europa. Gigi Becali a ratat şansa de a-l lua gratis în iarnă, iar acum este obligat să bage adânc mâna în buzunare pentru a-l aduce pe atacantul croat.

  • 350 de mii de euro este cota lui Marko Dugandzic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare