Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ la Juve! Maurizio Sarri e OUT din sezonul viitor. Ce super antrenor vine să-l antreneze pe CR7

BOMBĂ la Juve! Maurizio Sarri e OUT din sezonul viitor. Ce super antrenor vine să-l antreneze pe CR7

Juventus

Comentarii

Mauricio Pochettino ar putea fi înlocuitorul lui Maurizio Sarri, scrie presa din Italia.

Liber de contract după despărţirea de Tottenham, Pochettino ar fi prima variantă a oficialilor de la Juventus, complet nemulţumiţi de ceea ce a adus Maurizio Sarri la campioana Italiei.

Pochettino, varianta lui Juventus pentru înlocuirea lui Maurizio Sarri

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino a fost demis, la 19 noiembrie anul trecut, de la conducerea tehnică a echipei Tottenham Hotspur, finalista din sezonul trecut a Ligii Campionilor, din cauza rezultatelor slabe.

În vârstă de 47 de ani, Pochettino venise la Spurs în mai 2014. El a lăsat echipa Tottenham pe locul 14 în clasamentul campionatului Angliei, iar în locul său a fost numit portughezul Jose Mourinho. Juve îi face "ochi dulci" argentinianului pentru că îl vede potrivit să ducă echipa la un alt nivel.

Italienii scriu că doar câştigarea UEFA Champions League îl mai salvează pe Sarri şi că oficialii lui Juve au deschis deja discuţiile cu argentinianul Pochettino, unul dintre cei mai curtaţi antrenori din Europa. Stilul de joc, filosofia şi felul în care gestionează relaţia cu jucătorii îi determină pe oficialii lui Juve să creadă că Mauricio Pochettino este cea mai bună variantă pentru Juventus.

Italienii scriu că actuala campioană a Italiei mai are două variante pregătite: Simone Inzaghi de la Lazio şi Zinedine Zidane, Real Madrid.

viewscnt
Articole similare