Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ la Juventus! Pirlo ar urma să fie demis! Surpriză totală: cine poate deveni antrenorul lui Cristiano Ronaldo

BOMBĂ la Juventus! Pirlo ar urma să fie demis! Surpriză totală: cine poate deveni antrenorul lui Cristiano Ronaldogalerie foto

Juventus

Comentarii

Presa italiană susţine că dacă rezultatele negative vor continua la Juventus, Andrea Pirlo ar urma să fie demis de la cârma "bătrânei doamne".

La Juventus, s-ar putea produce un come back de senzatie, pentru ca Max Allegri este primul nume vehiculat de presa din Italia pentru a-l înlocui pe Andrea Pirlo. Tehnicianul italian a explicat ce a făcut după ce a plecat de la Juventus, în vara anului trecut: "M-am bucurat de familia mea şi oraşul meu, Livorno, alături de prieteni vechi". Allegri a spus că vrea să se întoarcă în antrenorat, după ce în trecut a mai spus că în această vară va începe un nou capitol în cariera lui de antrenor.

"Nu mă interesează în ce campionat voi merge. Vreau să merg la un club cu un proiect unde să pot avea ambiţia de a câştiga", a spus Allegri, care, în ultimul an, a fost legat de mai multe cluburi importante din Europa, precum Paris Saint-Germain, Manchester United sau chiar AC Milan, fosta sa echipă.

În trecut, numele lui Allegri a fost vehiculat pentru banca lui Real Madrid în repetatate rânduri. Italianul a dezvăluit pentru Marca faptul că a fost în discuţii cu Florentino Perez. 

"În urmă cu doi a existat o discuţie, dar nu s-a întâmplat nimic pentru că eram sub contract cu Juve. Aveam un angajament moral puternic faţă de această echipă şi de fanii ei", a spus Allegri. 

Şase titluri în Serie A a câştigat Max Allegri. Unul pe banca lui AC Milan şi cinci la Juventus. Din păcate pentru el, nu a avut acelaşi succes şi în competiţiile europene. De două ori a ajuns Allegri cu Juventus în finala UEFA Champions League, iar de fiecare dată a pierdut.

Mutarea bombă: vine Gasperini la Juventus?

Alte informaţii din Italia anunţă că Juventus ar putea ajunge pe mâna experimentatului Gian Piero Gasperini. Ar fi o dublă lovitura pentru echipa campioană, în contextul în care Gasperini este unul dintre antrenorii la modă din fotbalul european, dar şi tehnicianul uneia dintre echipele care pot ameninţa Juventus în lupta pentru titlu, Atalanta Bergamo.

Gian Piero Gasperini este fost jucător la Juventus, el fiind crescut de gruparea la care joacă acum, Cristiano Ronaldo. A evoluat ca jucător la Reggiana, Palermo, Cavese sau Pescara, iar ca antrenor le-a pregatit pe Crotone, Genoa, Inter Milano, Palermo, Genoa şi acum Atalanta. El şi-a început cariera de antrenor chiar la Juventus.

Andrea Pirlo a preluat-o pe Juventus în august, dar fără să aibă o experienţa importantă în spate ca antrenor. Din primele şapte meciuri a câştigat numai trei, in alte trei, echipa sa terminând la egalitate.

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...