Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„BOMBĂ” la Madrid! Hazard ratează derby-ul cu Barcelona. Cât va lipsi superstarul Realului

„BOMBĂ” la Madrid! Hazard ratează derby-ul cu Barcelona. Cât va lipsi superstarul Realului

Real Madrid

Comentarii

Pierdere uriaşă pentru Zinedine Zidane! Antrenorul lui Real Madrid nu îl va putea folosi pe Eden Hazard în „El Clasico”. Belgianul a aflat verdictul accidentării suferite în partida cu PSG din Liga Campionilor.

În returul cu PSG, încheiat la egalitate scor 2-2, Eden Hazard a fost accidentat de către coechipierul său de la echipa naţională, Thomas Meunier. Prin urmare, şeptarul galacticilor va lipsi de pe gazon între patru şi şase săptămâni. Acest lucru îl va priva pe Hazard să joace în derby-ul cu FC Barcelona, programat pentru data de 18 decembrie. 

„După testele făcute jucătorului nostru, Eden Hazard, de către staff-ul medical al clublui nostru, s-a descoperit la piciorul drept al fotbalistului o agravare a contuziei perimaleolare şi anume, microfisură externă incompletă”, citează site-ul oficial al lui Real Madrid.

Zidane este pe cale să primească o dublă lovitură. În afară de Hazard, Marcelo este şi el incert pentru „El Clasico”. Până la partida cu Barcelona, Real mai are de jucat cu Espanyol şi Valencia în La Liga, dar şi cu Brugge, în Liga Campionilor. 

Afla mai multe despre: real madridhazard 

viewscnt
Articole similare