Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la PSG! Preşedintele s-a supărat şi anunţă: ”Orice jucător are uşa deschisă!”. Real Madrid stă la pândă

BOMBĂ la PSG! Preşedintele s-a supărat şi anunţă: ”Orice jucător are uşa deschisă!”. Real Madrid stă la pândă

PSG

Comentarii

Nasser al Khelaifi, preşedintele clubului Paris Saint Germain a făcut o declaraţie cât se poate de surprinzătoare.

Revenirea lui Leonardo la PSG agită apele. PSG nu mai este dispusă să tolereze ”mofturile” jucătorilor săi, iar preşedintele Nasser al Khelaifi a lăsat clar să se înţeleagă asta într-un interviu acordat prestigioasei reviste, France Football: ”Nu vreau să mai văd comportamente de superstaruri la PSG!” a anuţat şeful de pe Parc de Princes care lasă de înţeles că Leonardo va avea puteri depline la formaţia pariziană: ”În două minute am ajuns la un acord. Va avea la dispoziţie toată puterea de care are nevoie. Este un tip incredibil şi am încredere deplină în el. Autoritatea sa va fi foarte bună pentru club şi în special pentru jucători” a anunţat Nasser al Khelaifi.

”Jucătorii noştri să-şi asume toată responsabilitatea de aici înainte. Mai mult ca până acum! E nevoie de ceva diferit, e nevoie de mai multă muncă, iar dacă nu sunt de acord, uşa e deschisă. Ciao!” a atacat şeful de la PSG.

Declaraţiile lui Khelaifi par să facă trimitere directă atât la Neymar, cât mai ales la Kylian Mbappe: ”Este un moment foarte important pentru mine! Am ajuns, probabil, în primul sau al doilea moment de cotitură al carierei mele! Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!", a spus Mbappe în urmă cu câteva săptămâni.

Atacantul francez este dorit cu insistenţă de Real Madrid, formaţie dispusă la orice sacrificiu pentru a-l aduce pe noul star al fotbalului mondial. Mbappe joacă la PSG din vara anului 2017, timp în care a reuşit 60 de goluri şi 32 de assist-uri, în 87 de meciuri.

Afla mai multe despre: nasser al khelaifipsgmbappe 

viewscnt
Articole similare