Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la Rapid! Pancu pe făraş? Giuleştenii pregătesc aducerea unui antrenor de Liga 1

BOMBĂ la Rapid! Pancu pe făraş? Giuleştenii pregătesc aducerea unui antrenor de Liga 1

Rapid

Comentarii

Conducerea giuleştenilor ar lua în calcul demiterea lui Daniel Pancu, anunţă Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, dacă Rapid nu va câştiga următoarele două meciuri, cu Sportul Snagov (deplasare, 3 noiembrie) şi cu U Cluj (acasă, 9 noiembrie), Pancu va fi demis. 

Principalul favorit pentru a-l înlocui pe Daniel Pancu ar fi Dan Alexa, supranumit ”omul promovare”. El a bifat în cariera sa trei promovări: cu Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi chiar Rapid Bucureşti.

Alexa a mai pregătit Rapid în 2015-2016, iar la despărţirea de formaţia giuleşteană a avut un mesaj emoţionant pentru fanii care l-au susţinut necondiţionat: ”Astazi am coborat....Cu privirea in jos dar cu capul sus....Ma simt obosit si rememorez prima intalnire cu aceasta zona de imaginile lui Raducanu, Lupescu, Manea, Motroc, Dan Coe, Neagu, Nichi Dumitriu....sau de vocile a mii de rapidisti .Astazi nu mai canta nimeni nu mai au forta sa spuna ceva....De ce inca un club urias a intrat in aceea zona de nepasare superioara pe care se intemeiaza din pacate parca toate esecurile din fotbalul nostru?Toata tristetea care ma incearca nu ma face mai slab ,nici mai puternic.Doar uman!Si uneori e atat de greu sa fii om si sa nu poti schimba nimic. Nu regret nici o secunda ca am luptat pt tine in acest moment greu al existentei tale.Nu regret nimic din aceasta aventura comuna pt ca a fost o onoare sa fac parte din ea. P.S Vreau sa multumesc tuturor suporterilor acestui club pt ca au reusit sa treaca peste orice si sa lupte alaturi de noi,pentru istoria si numelui clubului Rapid Bucuresti” scria atunci Dan Alexa la despărţirea de Rapid.

Afla mai multe despre: rapiddan alexa 

viewscnt
Articole similare