Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă la Real Madrid | Luka Modric pleacă în vară! Florentino a ales deja înlocuitorul croatului. Pentru cine plăteşte 120 de milioane de euro

Bombă la Real Madrid | Luka Modric pleacă în vară! Florentino a ales deja înlocuitorul croatului. Pentru cine plăteşte 120 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Nici Neymar, nici Mbappe, nici Harry Kane! Prima mutare pe care o face Real Madrid la vară va fi pentru a-l înlocui pe Luka Modric, croatul care scrie Diario Gol va pleca aproape sigur la Inter Milano.

Real Madrid se desparte de Modric, deţinătorul Balonului de Aur. Starul croat a refuzat încă o propunere de prelungire a contractului şi ar alege din vară să plece la Inter, scrie sursa citată.

”Când se va termina actualul sezon, Luka Modric va părăsi gruparea merengue. Ideea lui Florentino Perez era să-i prelungească acordul cu încă un an plus o mărire consistentă de salariu, dar ceea ce oferă Real Madrid nu se compară cu siguranţa pe care o oferă Inter Milano” anunţă Diario Gol.

Modric ar alege astfel Inter Milano pentru două sezoane apoi siguranţa financiară din China, unde ar urma să joace pentru actuala echipă a lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, echipă patronată de aceiaşi investitori de la Inter.

Florentino pregăteşte 120 de milioane pentru înlocuitorul lui Modric

O parte din vestiarul madrilen ştie deja că Modric nu va mai rămâne pe Bernabeu. Pe la colţuri se vorbeşte că deja Real Madrid sondează piaţa, iar numele pronunţat la unison de şefii blanco pentru a-l înlocui pe actualul deţinător al Balonului de Aur vine din Premier League.

Ba chiar, de la aceeaşi echipă de la care a venit şi Luka Modric. Danezul Christian Eriksen este principala ţintă a madrilenilor pentru vara viitoare alături de Eden Hazard, de la Chelsea. ”Ei vor fi cei doi galactici ai lui Florentino” mai scrie joi, sursa citată.

120 de milioane de euro vrea să dea Florentino Perez pentru Eriksen (26 de ani), dar Tottenham cere mai mult. O înţelegere cu Daniel Levy este însă destul de plauzibilă, în condiţiile în care Spurs îi caută deja un înlocuitor danezului. Primele nume vehiculate sunt Will Hughes de la Watford şi Houssem Aouar de la Lyon. 

Afla mai multe despre: luka modricreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare