Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bomba Lewandowski". Vrea să plece de la Bayern şi s-a oferit la o super echipă. Anunţul momentului

"Bomba Lewandowski". Vrea să plece de la Bayern şi s-a oferit la o super echipă. Anunţul momentului

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandoski (33 de ani), super atacantul lui Bayern Munchen, s-a oferit să joace la Real Madrid. Presa din Spania scrie despre intenţia lui Robert Lewandowski, care a fost o adevărată "maşinărie" de goluri pentru Bayern în ultimii ani, de a juca la Real Madrid, unul dintre marile cluburi din Spania.

"Bomba Lewandowski". S-a oferit să joace pentru Real Madrid!

Contractul lui Robert Lewandowski cu Bayern Munchen expiră în vara lui 2023, dar atacantul polonez pare tentat să plece din Bavaria, unde a ajuns gratis în 2014, de la Borussia Dortmund. Potrivit AS, sursă citată de site-ul fichajes.net, Robert Lewandowski s-a oferit, prin intermediul agentului său, să joace la Real Madrid, club unde trebuia să ajungă şi înainte să semneze cu Bayern.

Potrivit sursei menţionate, Lewandowski nu doreşte să plece gratis şi de la Bayern, iar pentru ca bavarezii să poate primi o sumă importantă de bani în schimbul său atacantul ar trebui vândut în vara lui 2022, când va mai avea un an de contract pe Allianz Arena. Astfel, un transfer la Real Madrid ar fi mai aproape ca niciodată.

Chiar dacă are o vârstă deja înaintată pentru un fotbalist, Robert Lewandowski continuă să arate că poate face diferenţa la nivel înalt. Polonezul a marcat 49 de goluri sezonul trecut, acum două sezoane 55, iar în actuala stagiune are deja 13 goluri în 10 meciuri pentru Bayern, în toate competiţiile.

Prestaţiile lui Robert Lewandowski l-au transformat în candidat la Balonul de Aur, iar unii dintre specialişti îl văd câştigător.

La Real Madrid, Robert Lewandowski ar urma să aibă concurenţă serioasă pe post cu Karim Benzema.

Afla mai multe despre: robert lewandowskibayernreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare