Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Lovitura dură primită de Gigi Becali. Oferta care i-a dat toate planurile peste cap

BOMBĂ | Lovitura dură primită de Gigi Becali. Oferta care i-a dat toate planurile peste cap

Superliga

Comentarii

Transferul lui Harlem Gnohere de la FCSB la Al Ahly, Egipt, a picat dintr-un motiv curios: vârsta jucătorului. Între timp, egiptenii s-au reorientat şi au ajuns la un acord pentru un atacant de la Rapid Viena. Gnohere mai are contract cu FCSB până în vară, când devine liber.

FCSB a fost foarte aproape în această iarnă să rămână fără Harlem Gnohere. Intrat în ultimele şase luni de contract, atacantul francez a negociat cu egiptenii de la Al Ahly. Pentru a-l transfera pe Gnohere încă din această iarnă, Al Ahly era dispusă să plătească 700.000 de euro, suma cerută de Gigi Becali.

Însă până la urmă negocierile au picat. Presa din Egipt scrie că oficialii lui Al Ahly au cântărit mai bine situaţia şi au ajuns la concluzia că transferul lui Harlem Gnohere n-ar fi o investiţie, deoarece atacant francez va împlini 32 de ani (pe 21 februarie). Egiptenii s-au reorientat şi au vrut să-l cumpere pe Ali Sowe, dar ŢSKA Sofia a cerut 5 milioane de euro, sumă considerată multe prea mare. Până la urmă, Al Ahly îl va transfera pe Aliou Badji, un atacant de 22 de ani care joacă la Rapid Viena. Site-ul kingfut.com anunţă că cele două cluburi s-au înţeles deja şi urmează să se semneze contractul.

Gnohere se întoarce, FCSB nu mai transferă atacant

Cum plecarea lui Gnohere părea iminentă, Gigi Becali a căutat în această perioadă să transfere un atacant. Patronul FCSB a trimis o ofertă pentru Adrian Petre, 500.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer. Esbjerg a cerut 800.00 de euro, plus 20% dintr-o eventuală revânzare, dar Gigi Becali era încrezător că vor ajunge la o înţelegere. Mai ales că diferenţa între cerere şi ofertă nu era prea mare.

”Pe Adrian Petre îl iau când vreau eu, dar să vedem ce va fi cu Gnohere, dacă va mai pleca”, a spus Becali acum câteva zile.

Acum, odată cu revenirea la FCSB, Harlem Gnohere devine prima variantă pentru postul de vârf împins. Mai ales că plecările lui Hora şi Tsomou au relaxat concurenţa pentru postul de atacant. Gnohere urmează să ajungă în cantonamentul din Marbella, pentru a începea pregătirile alături de colegii săi.

 

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare