Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba lui Shaquille O'Neal: revine Kobe Bryant la LA Lakers?

Bomba lui Shaquille O'Neal: revine Kobe Bryant la LA Lakers?

NBA

Comentarii

Prezent la un eveniment caritabil, legendarul Shaquille O'Neal a făcut o dezvăluire care a luat prin surprindere toată presa de peste Ocean. Fostul mare jucător de la Lakers spune că transferul lui LeBron James ar putea să nu fie singura lovitură a verii dată de echipa sa.

LA Lakers pregăteşte revenirea lui Kobe Bryant. Cel puţin asta susţine legendarul Shaquille O'Neal, care a explicat într-un interviu acordat la ieşirea de la un eveniment caritabil că fostul mare baschetbalist american ar dori să revină pentru a juca alături de LeBron James: ”Am auzit că ar vrea să revină. Aşa se aude, că întoarcerea lui Kobe e aproape. Să vă amintiţi cine a făcut primul acest anunţ" a explicat O'Neal, citat de CBS Sports.

Între 1996 şi 2004 a jucat Shaquille O'Neal pentru Los Angeles Lakers, baschetbalistul de 2.16 cm retrăgându-se din activitate în 2011 în tricoul lui Boston Celtics.

Kobe Bryant a jucat la Lakers până în 2016 şi a câştigat 5 trofee de campion în NBA. Bryant şi-a încheiat cariera cu o medie de 25 de puncte per meci, peste 7 mii de recuperări şi peste 6 mii de pase decisive. 

NBA se vede la Telekom Sport din 2010, iar următoarele două sezoane vor fi de asemenea în direct şi în exclusivitate în România pe programele Telekom. Noul sezon va începe în luna octombrie.

Afla mai multe despre: baschetkobe bryantshaquille o'neallakers 

viewscnt
Articole similare