Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Luis Suarez a plecat de la FC Barcelona! "Canibalul" a semnat cu Atletico Madrid după şase ani şi 198 de goluri pe Camp Nou

OFICIAL | Luis Suarez a plecat de la FC Barcelona! "Canibalul" a semnat cu Atletico Madrid după şase ani şi 198 de goluri pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani) s-a înţeles cu altă echipă de top din Europa, după ce transferul la Juventus a picat. "Canibalul" a bătut palma cu Atletico Madrid şi aşteaptă să-şi rezolve problemele contractuale cu Barcelone pentru a putea semna cu formaţia lui Diego Simeone.

08:42 - OFICIAL! Joi noapte, puţin după ora 01:00, FC Barcelona a anunţat plecarea lui Lui Suarez în mod oficial. "Canibalul" a semnat cu Atletico Madrid şi va juca sub comanda lui Diego Simeone în noul sezon de LaLiga. Formaţia de pe Wanda Metropolitano va plăti şase milioane de euro pentru atacantul uruguayan, toate sub formă de bonusuri.

Luis Suarez este al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 198 de goluri înscrise de-a lungul a şase ani.

Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Nelson Semedo şi Luis Suarez au plecat de la FC Barcelona în această perioadă de mercato.

Publicată de FC Barcelona pe Miercuri, 23 septembrie 2020

ştirea iniţială

BOMBĂ! Luis Suarez pleacă liber de contract de la FC Barcelona şi trădează: semnează cu rivala Atletico Madrid!

Ronald Koeman l-a anunţat pe Luis Suarez că nu mai intră în planurile sale, iar uruguayanul nu a fost folosit deloc de antrenorul olandez în pregătiri. S-a speculat mult pe seama unui transfer al lui Suarez la Juventus, dar mutarea a căzut, însă se pare că atacantul nu duce lipsă de oferte. Mundo Deportivo, prin jurnalistul Javi Gomara, scrie că al trilea golgheter din istoria Barcelonei a bătut palma cu Atletico Madrid pentru transfer.

Cele două părţi s-au înţeles, însă rămân două probleme de rezolvat pentru ca mutarea să se oficializeze. Atletico Madrid trebuis să-l vândă pe Diego Costa, care e dorit de Beşiktaş şi, cel mai probabil, va pleca de pe Wanda Metropolitano, iar Suarez trebuie să cadă la o înţelegere privind salariul său de pe ultimul an de contract. "Canibalul" cere remuneraţia pe 12 luni, în timp ce oficialii catalani sunt dispuşi să-i ofere doar jumătate.

Luis Suarez pleacă liber de contract de la FC Barcelona şi semnează cu Atletico Madrid! Transferul la Juventus a picat

După anunţul că Ronald Koeman nu se va mai baza pe el, Luis Suarez a fost în tratative pentru transferul la Juventus, unde ar fi urmat să joace alături de Cristiano Ronaldo, rivalul de o viaţă a lui Leo Messi. Totuşi, chiar dacă Juve era gata să-i dea un salariu de 10 milioane de euro pe an, mutarea uruguayanului la Torino a picat. Luis Suarez a dat chiar şi un examen de limbă italiană pentru a obţine paşaportul italian.

Luis Suarez a fost transferat de FC Barcelona în 2014, de la Liverpool, şi a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 198 de reuşite.

Afla mai multe despre: luis suarez transfer atletico madridluis saurez atletico madridluis suarez barcelona 

viewscnt
Articole similare