Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Mauro Icardi pleacă de la Inter şi devine al doilea cel mai bine plătit jucător al campionatului. Anunţul zilei în Italia

BOMBĂ! Mauro Icardi pleacă de la Inter şi devine al doilea cel mai bine plătit jucător al campionatului. Anunţul zilei în Italia
Comentarii

Napoli a făcut o ofertă pentru transferul atacantului Mauro Icardi de la Internazionale Milano, anunţă presa italiană.

Conform Tutto Mercato, napoletanii i-au oferit lui Icardi un salariu anual de nouă milioane de euro, plus bonusuri care ar ajunge la două milioane de euro. Dacă ar accepta propunerea venită de la Napoli, atacantul argentinian ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din Serie A, după Cristiano Ronaldo.

Totuşi, ziariştii italieni notează că Inter ar prefera să îl vândă pe Icardi la Juventus Torino, club care l-a dorit şi vara trecută pe atacantul argentinian, aflat acum în plin scandal cu conducerea nerrazzurrilor. Icardi a refuzat să îşi prelungească actualul contract cu Inter, scadent în vara anului 2021, şi a fost deposedat recent de banderola de căpitan al echipei.

 

 

Deşi mai are contract încă doi ani, Icardi are în contract o clauză de reziliere în valoare de 110 milioane de euro, clauză valabilă în perioada 1-15 iulie 2019. Juventus a plătit vara trecută 112 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo şi şi-ar permite şi transferul lui Icardi.

În vârstă de 26 de ani, Icardi joacă la Inter din 2013, atunci când a fost transferat de la Sampdoria pentru 13 milioane de euro. Între timp, el a adunat 210 meciuri, 122 de goluri şi 26 de assist-uri.

8 selecţii şi un gol are Icardi la naţionala Argentinei

100 de milioane de euro este cota lui Icardi, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: icardi 

viewscnt
Articole similare