Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Messi are un acord cu noua echipă. Şi-a cumpărat casă în oraş şi va semna un contract multimilionar! Unde va juca din vara lui 2021

BOMBĂ! Messi are un acord cu noua echipă. Şi-a cumpărat casă în oraş şi va semna un contract multimilionar! Unde va juca din vara lui 2021

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) pleacă de la FC Barcelona. Starul argentinian are deja un acord cu viitoarea sa echipă, are casă în oraş, stabilit la ce şcoală vor învăţa copiii săi după mutarea din Barcelona şi contractul e unu multimilionar. Leo Messi va semna cu Inter Miami la finalul sezonului, când contractul său cu FC Barcelona va expira.

Messi are un acord cu noua echipă. Şi-a cumpărat casă în oraş, iar contractul e multimilionar! Va juca la Inter Miami din vara lui 2021

Viitorul lui Leo Messi pare că s-a clarificat, odată cu intrarea argentinianului în ultimele şase luni de contract cu FC Barcelona. E din ce în ce mai clar că argentinianul nu va continua pe Camp Nou şi va pune capăt celor aproape 17 ani de "domnie" în Catalonia. Starul argentinian a încercat să liniştească apele din jurul său şi a anunţat într-un interivu pentru La Sexta că nu a decis nimic în privinţa viitorului său şi că totul se va decide în vară, însă se pare că nu e aşa.

Presa din Spania a aflat că Leo Messi a minţit în interviul acordat jurnalistului Jordi Evole. Potrivit Diario Gol, Messi are deja un acord cu viitorul său club, şi-a cumpărat casă în oraş, a stabilit la ce şcoală vor învăţa copiii săi după plecarea din Barcelona, iar contractul pe care îl va semna este unul multimilionar. Sursa citată scrie că Leo Messi va juca la Inter Miami din vara lui 2021 încolo, după expirarea înţelegerii cu FC Barcelona.

Tentat de echipe precum Manchester City sau PSG, care îi au în prezent pe Pep Guardiola sau Neymar, unii dintre cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Leo Messi, se pare că decarul de pe Camp Nou are bine întipărit în minte faptul că vrea să încerce o aventură exotică în SUA, la echipa lui David Beckham, Inter Miami. Asta deşi va avea doar 34 de ani când va schimba echipa, pentru prima dată după 17 ani de succese la FC Barcelona.



"Nu am nimic clar în minte în ceea ce priveşte viitorul meu până la finalul sezonului. Voi aştepta. Important acum e să mă gândesc la echipă, să încercăm să câşigăm trofee, nu să fiu distras de alte lucruri!", i-a spus Leo Messi jurnalistului spaniol Jordi Evole, într-un interviu acordat La Sexta şi publicat pe 27 decembrie 2020. "Dă-le la o parte!", i-a mai spus Messi acestuia când jurnalistul l-a întrebat dacă se va transfera la Manchester City sau PSG.

Singurul care îl mai poate întoarce pe Leo Messi in drumul către MLS este noul preşedinte al clubului de pe Camp Nou. Alegerile pentru scaunul de preşedinte vor fi organizate pe 24 ianuarie, iar Joan Laporta şi Victor Font sunt principalii favoriţi să ocupe funcţia. Presa din Spania a scris în trecut că argentinianul aşteaptă noul preşedinte al Barcelonei pentr a-şi decide viitorul, însă se pare că decizia a fost luată deja.

Afla mai multe despre: leo messi plecare barcelonaleo messi plecare inter miamileo messi transfer inter miamileo messi viitor barcelonaleo messi inter miamiinter miami transfer leo messi 

viewscnt
Articole similare