Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ! Messi e istorie: Barca va avea un nou număr 10! Anunţ-şoc în lumea fotbalului

BOMBĂ! Messi e istorie: Barca va avea un nou număr 10! Anunţ-şoc în lumea fotbalului

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, favoritul la câştigarea alegerilor prezidenţiale de la FC Barcelona, e încrezător că-l va convinge pe Leo Messi (33 de ani) să rămână pe Camp Nou şi din vara lui 2021 încolo, însă are şi un preferat pentru înlocuirea argentinianului, în cazul în care Messi nu va mai continua la FC Barcelona când îi va expira contractul. Laporta l-a "ochit" pe Jadon Sancho (20 de ani) de la Borussia Dortmund pentru înlocuirea lui Messi.

BOMBĂ! Messi e istorie: Barca va avea un nou număr 10! Jadon Sancho, dorit de Laporta pe Camp Nou în cazul în care Messi pleacă

Viitorul lui Leo Messi la FC Barcelona e în aer, cu contractul argentininaului care va expira în vara lui 2021. Messi va aştepta noul preşedinte de pe Camp Nou ca să decidă dacă rămâne sau nu, alegerile fiind pe 7 martie, iar favoritul clar fiind Joan Laporta, cel care a mai condus clubul blaugrana între 2003 şi 2010. Laporta are încredere că va reuşi să-i prezinte lui Messi un proiect sportiv care să-l convingă pe argentinian să semneze un nou contract pe Camp Nou, însă e pregătit şi cu un plan de rezervă.

Joan Laporta e conştient că Messi poate pleca liber de contract în vara lui 2021, dacă nu va fi de acord cu proiectul sportiv propus de el, în cazul în care va fi învingător la alegerile de pe Camp Nou. Ca atare, acesta are şi un plan de rezervă pentru înlocuirea lui Messi. Diario Gol scrie că Jadon Sancho e dorit la FC Barcelona pentru înlocuirea lui Messi, în cazul în care acesta va pleca.

Mai mult, Laporta e gata să-i ofere lui Sancho şi numărul lui Messi, 10-le făcut celebru de Maradona sau Ronaldinho înaintea lui Messi. Jadon Sancho e unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti din noua generaţie, cu un viitor frumos în faţă. La doar 20 de ani, Sancho a strâns 44 de goluri şi 59 de pase de gol în 128 de partide la echipa mare a Borussiei Dortmund, de la venirea sa din vara lui 2017.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jadon Sancho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...