Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Messi l-a sunat pe Neymar şi i-a dezvăluit echipa la care vrea să se transfere. Planul senzaţional al starului Barcelonei

BOMBĂ | Messi l-a sunat pe Neymar şi i-a dezvăluit echipa la care vrea să se transfere. Planul senzaţional al starului Barcelonei

Campionate

Comentarii

Lionel Messi l-a sunat pe Neymar şi i-a spus unde vrea să se transfere, anunţă un jurnalist brazilian. Starul Barcelonei îşi doreşte să ajungă la Manchester City, unde ar avea astfel ocazia să lucreze din nou cu Pep Guardiola, de care a rămas foarte ataşat.

Messi a informat conducerea Barcelonei că nu doreşte să mai rămână şi că vrea să se transfere la o altă echipă. Se pare că cele mai mari şanse le are Manchester City. Jorge Nicola, jurnalist la ESPN, susţine că Messi l-a sunat pe Neymar şi i-a transmis că vrea să se transfere la Manchester City.

Messi i-a spus lui Neymar unde vrea să se transfere

Lionel Messi şi Neymar au rămas în relaţii excelente şi starul argentinian chiar a pus presiune pe conducerea Barcelonei să-l readucă pe Camp Nou pe bunul său prieten. Jorge Nicola, care lucrează pentru ESPN Brazilia, susţine că Messi l-a sunat recent pe Neymar şi i-a mărturisit că vrea să se transfere la Manchester City.
Potrivit Sport.es, argentinianul în vârstă de 33 de ani îşi doreşte să meargă la un club care câştigă trofee şi prezenţa lui Pep Guardiola la City este un factor care cântăreşte greu. În plus, fosta campioană a Angliei are suficienţi bani pentru salariul său. 
Însă Messi are şi un alt plan. Messi l-ar vrea şi pe Neymar la Manchester City şi de aici ar fi pornit, de altfel, conversaţia între cei doi. Deţinut de patroni arabi, City şi-ar permite să-i transfere atât pe Lionel Messi, cât şi pe Neymar, care nu-şi mai doreşte să continue la PSG. 

Ce ofertă de transfer a primit Lionel Messi de la Manchester City

Potrivit Sport.es, ”cetăţenii” i-au oferit lui Lionel Messi un contract pe trei ani. În vârstă de 33 de ani, Messi ar urma să joace în următoarele trei sezoane la Manchester City, dar are opţiune de prelungire pentru încă doi ani, pe care ar urma să-i petreacă la New York City, club deţinut de asemenea de şeicul Mansour bin Zayed. 

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare