Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Messi nu semnează cu Manchester City, Barcelona transferă gratis un star al "cetăţenilor". Răsturnare de situaţie

BOMBĂ! Messi nu semnează cu Manchester City, Barcelona transferă gratis un star al "cetăţenilor". Răsturnare de situaţiegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Leo Messi (33 de ani) la Manchester City a ţinut capul de afiş al tabloidelor de sport după anunţul că starul argentinian vrea să plece de pe Camp Nou, dar acum roata se poate întoarce. Presa din Spania anunţă o lovitură în sens invers: Messi nu pleacă la Manchester City, iar Barcelona transferă un star al "Cetăţenilor". Sergio Aguero (32 de ani) îşi doreşte să joace alături de Messi la FC Barcelona şi poate sosi liber de contract.

BOMBĂ! Messi nu semnează cu Manchester City, Barcelona transferă gratis un star al "cetăţenilor". Sergio Aguero vine liber de contract pe Camp Nou

Anunţul că Messi vrea să plece de la FC Barcelona, făcut în vară după umilinţa cu Bayern Munchen din Liga Campionilor (2-8), a generat multe speculaţii despre viitorul starului argentinian de pe Camp Nou. S-a spus că Manchester City e favorită să-l transfere, tocmai pentru că pe Etihad Stadium se află Pep Guardiola şi Sergio Aguero, doi dintre cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Leo Messi. Acum, însă, lucrurile par să ia o întorsătură neaşteptată.

Jurnalistul Jose Alvarez de la El Chiringuito TV susţine că Sergio Aguero (32 de ani) îşi doreşte să joace alături de Leo Messi la FC Barcelona. Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar Auguero ar fi un înlocuitor pe măsură pentru Luis Suarez, plecat recent la Atletico Madrid. Varianta Aguero ar fi una perfectă pentru Barcelona ş Messi, având în vedere faptul că formaţia catalană îşi caută un atacant de valoare şi, mai ales, că Sergio Aguero poate veni liber de contract pe Camp Nou.

"Aguero vrea să revină în LaLiga. Barcelona îşi doreşte un atacant, iar el e cel mai bun prieten al lui Leo Messi", notează jurnalistul Jose Alvarez.



Sergio Aguero mai are contract cu Manchester City până în vara lui 2021, la fel ca şi Messi cu Barcelona. Şi deşi părea că argentinienii vor face cuplu în Premier League, acum lucrurile s-au schimbat, iar atacantul ar urma să ajungă pe Camp Nou. Din ianuarie 2021, Sergio Aguero şi FC Barcelona pot negocia în voie un eventual contract pe care atacantul să semneze. La începutul lui 2021, Sergio Aguero intră în ultimele şase luni de contract şi poate chiar semna cu Barcelona încă de pe atunci.  

  • 10 - în vară se vor împlini zece ani de când Sergio Aguero e la Manchester City
  • 42 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Aguero în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 1 - atacantul a jucat deja la o echipă în LaLiga, Atletico Madrid, înainte de a semna cu "Cetăţenii"

Oportunitatea de a-l avea pe Leo Messi în echipă i-a făcut pe cei de la Manchester City să se gândească bine la ofertă pe care să o facă argentinianului, despre care presa din Spania scrisese acum câteva zile că Messi a şi acceptat-o. Concret, şeicii de pe Etihad Stadium îi oferă lui Messi acelaşi salariu ca la Barca, 40 de milioane de euro pe sezon pentru cinci ani de contract, ceea ce ar duce tranzacţia la 200 de milioane de euro. Mai mult, Manchester City îi oferă lui Messi oportunitatea de a se retrage apoi în MLS, pentru a-şi încheia cariera la "sora" din City Football Group, New York City.

Afla mai multe despre: sergio aguero transfer barcelonaleo messi sergio aguero barcelona transfermessi manchester city transfer barcelona sergio aguero 

viewscnt
Articole similare