Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Messi s-a hotărât şi nimic nu-l mai întoarce din drum: vrea să plece liber de la FC Barcelona

BOMBĂ! Messi s-a hotărât şi nimic nu-l mai întoarce din drum: vrea să plece liber de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) e mai hotărât ca niciodată să plece de la FC Barcelona. S-au speculat multe despre viitorul său, însă se pare că Messi vrea în continuare să plece de pe Camp Nou, iar gândul din vară nu i s-a schimbat. Leo Messi a dorit să plece de la FC Barcelona, gratis, în vara lui 2020 după o umilinţă cu Bayern Munchen în Liga Campionilor şi îşi menţine în continuare această dorinţă.

Messi s-a hotărât! Nimic nu-l mai întoarce din drum: vrea să plece de la FC Barcelona

Umilinţa cu Bayern din Liga Campionilor (2-8) l-a făcut pe Leo Messi să-şi dorească să plece de la FC Barcelona. Dar ăsta nu a fost singurul motiv. Relaţia tensionată pe care Messi a avut-o cu fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, l-a determinat să-şi dorească să părăsească echipa unde joacă de mai bine de 16 ani. În vară, Leo Messi a dorit să plece liber de contract, dar a fost împiedicat de cei din club pentru că expirase clauza care-i permitea să plece liber de pe Camp Nou.

Messi trebuia să anunţe că vrea să plece până pe 10 iunie, conform contractului, însă n-a făcut asta, iar clubul a profitat şi l-a ţinut "cu forţa" încă un an în Catalonia. Potrivit jurnalistului Miguel Rico, ideea lui Leo Messi de a pleca nu s-a schimbat nici după aproape şase luni de la momentele din vară. Acum, Messi nu mai depinde de Barcelona pentru că va intra în ultimele şase luni de contract cu clubul şi va putea negocia liber cu oricine, ba chiar să şi semneze.

Sursa citată anunţă că nici conducerea Barcelonei, nici candidaţii la preşedinţia clubului, dar nici cluburile despre care s-a spus că spus că sunt interesate de serviciile sale n-au luat legătura cu Leo Messi, încă. Din ianuarie 2021, cluburile care-l doresc îl pot contacta libere pe starul argentinian pentru a negocia un eventual transfer. Manchester City şi PSG se luptă pentru a-l convinge pe Messi să semneze, dacă va hotărâ să plece de la formaţia blaugrana.

Messi s-a hotărât! Vrea să plece de la FC Barcelona, deşi s-a spus că are o înţelegere cu Joan Laporta

În urma cu câteva zile, presa din Spania a scris despre o înţelegere care ar exista deja între Leo Messi şi tatăl său, care îi este şi agent, şi Joan Laporta, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei. Diario Gol a scris că, profitând de relaţia bună pe care o are cu Messi, Laporta a obţinut acordul argentinianului de a continua pe Camp Nou, în cazul în care avocatul catalan va fi ales preşedinte la alegerile de pe 24 noiembrie.

Joan Laporta a mai condus FC Barcelona între 2003 şi 2010, fiind cel care i-a încredinţat lui Pep Guardiola ceea ce avea să devină una dintre cele mai puternice echipe din istoria modernă a fotbalului, Barcelona 2008-2012. Totuşi, a apărut această informaţie care contrazice înţelegerea dintre Messi şi Laporta.

Afla mai multe despre: leo messi plecare barcelonaleo messi barcelona plecareleo messi vrea sa plece de la barcelona 

viewscnt
Articole similare