Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Mino Raiola a fost întrebat despre oferta de la CFR Cluj pentru Mario Balotelli. Ce răspunsul a dat controversatul impresar

BOMBĂ! Mino Raiola a fost întrebat despre oferta de la CFR Cluj pentru Mario Balotelli. Ce răspunsul a dat controversatul impresar

Superliga

Comentarii

Celebrul Mino Raiola, impresarul lui Mario Balotelli, a fost întrebat dacă atacantul italian s-ar putea transfera la CFR Cluj. Raiola a evitat să ofere un răspuns clar, dar a subliniat că Balotelli are multe oferte.

CFR Cluj a câştigat un nou titlu de campioană şi imediat a apărut zvonul că s-ar putea întări pentru Champions League cu transferul lui Mario Balotelli. O mutare ce pare aproape imposibilă la prima vedere. Zvonurile au fost alimentate de afirmaţiile făcute de Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj: ”Vrem să aducem un mare golgheter al Italiei”, a spus misterios omul de afaceri. 

Se transferă Mario Balotelli la CFR Cluj? Ce spune Mino Raiola

Atacantul de 30 de ani este reprezentat de controversatul Mino Raiola, cel care îi mai are sub contract, printre alţii, pe Zlatan Ibrahimovic şi Paul Pogba. Întrebat despre interesul unor cluburi precum Beşiktaş şi CFR Cluj pentru Mario Balotelli, Mino Raiola a evitat să ofere un răspuns clar: 
”Situaţia provocată de coronavirus nu a ajutat piaţa transferurilor, dar vorbim acum cu diverse cluburi pentru ca el să revină pe teren. Fotbalul are nevoie de atacanţi precum Balotelli, la fel cum oamenii au nevoie de apă şi de aer. Are oferte şi din Italia, vorbim acum cu unul sau două clubui”, a declarat Raiola, citat de Sky Sport Italia. 
În prezent, Mario Balotelli se poate transfera din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit de Brescia, acolo unde s-a certat cu patronul echipei. 

De ce transferul lui Balotelli la CFR pare o fantezie. Ce salariu îi oferă Beşiktaş

Mario Balotelli are în continuare o cotă bună, în ciuda faptului că în ultimele sezoane nu a excelat. Potrivit presei din Turcia, fostul internaţional italian are ofertă de transfer de la Beşiktaş, dar şi din MLS, de la LA Galaxy. 
Turcii îi oferă un salariu cu mult peste posibilităţile lui CFR Cluj. Potrivit turcilor de la Fanatik, oficialii lui Beşiktaş i-au propus un salariu anual de 2,5 milioane de euro, plus bonusuri. Într-un astfel de context, transferul lui Mario Balotelli la CFR Cluj pare aproape imposibil. 

Afla mai multe despre: mario balotelli 

viewscnt
Articole similare