Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA momentului! FC Barcelona a câştigat duelul cu Real Madrid pentru un super jucător: ”Ajunge la Barca în ianuarie!”

BOMBA momentului! FC Barcelona a câştigat duelul cu Real Madrid pentru un super jucător: ”Ajunge la Barca în ianuarie!”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona câştigă un nou duel cu Real Madrid. De această dată pe piaţa transferurilor. Catalanii sunt aproape să-l transfere pe Milan Skriniar de la Inter Milano, fotbalist dorit şi de madrileni.

Real Madrid s-a orientat către Milan Skriniar, fotbalist cu evoluţii excelente în tricoul lui Internazionale Milano, acolo unde a devenit un adevărat lider. Vestea proastă pentru madrileni este că pe lista echipelor interesate de transferul lui Skriniar se află şi marea rivală, FC Barcelona.

Skriniar la Barcelona. Transferul care ucide speranţele rivalei Real Madrid

Cheia transferului lui Skriniar la Barcelona stă în doi jucători ai formaţiei catalane. Aceştia vor fi oferiţi la schimb celor de la Internazionale Milano şi ambii sunt doriţi cu insistenţă de Antonio Conte. Atât de mult, încât Conte este dispus să renunţe la unul dintre liderii defensivei sale, Skriniar.

Anul trecut, în aceeaşi perioadă, Ivan Rakitic juca 899 de minute pentru formaţia catalană. În noul sezon abia a bifat 203 şi şi-a pierdut locul de titular. Barcelona vrea să scape de el, dar nu cu orice preţ. Fie îl vinde pentru o sumă pe care o consideră corectă, fie îl include într-o operaţiune care avantajează clubul catalan. Rakitic a fost la un pas de PSG, dar tranzacţia Neymar a picat în vară. Apoi Barcelona a refuzat mutarea la Juventus, pentru că actuala campioană a Italiei a oferit prea puţini bani.

Rakitic ar urma să fie inclus în tranzacţia Skriniar, iar croatul a confirmat că vrea să plece: ”Nu vreau să-mi pierd bucuria de a juca fotbal. Am vorbit cu oamenii din club şi vreau să lupt pentru poziţia mea. Dar atunci când vine perioada de transferuri, ne vom aşeza din nou la discuţii” a subliniat Rakitic, recent, într-un interviu.

El ar urma să fie primul jucător pe care Barca îl oferă pentru Skriniar. Cel de-al doilea este Arturo Vidal, un alt fotbalist de care Ernesto Valverde nu mai are nevoie şi de care Barcelona vrea să scape. Atât Rakitic, cât şi Vidal sunt doriţi de Antonio Conte.

Milan Skriniar, dorit şi de Real Madrid

Madrilenii s-au interesat de fundaşul în vârstă de 24 de ani încă de anul trecut. În cele din urmă, Inter a refuzat discuţiile pentru transferul fundaşului cu una dintre cele mai interesante proiecţii din fotbalul european.

Skriniar a fost pe lista madrilenilor şi după ce discuţiile cu Inter Milano au picat. Mai marii de pe Bernabeu îl văd pe fundaşul lui Inter Milano drept unul dintre puţinii înlocuitori pe care îi oferă fotbalul actual pentru Sergio Ramos. Doar că Real Madrid pare să piardă teren.

Barcelona se mişcă mai repede, iar în iarnă, scrie Diario Gol, catalanii vor oferi bani şi Rakitic plus Vidal la pachet pentru a obţine semnătura fundaşului de pe Meazza.

Slovacul în vârstă de 24 de ani are 29 de selecţii în reprezentativa ţării sale. La Inter a ajuns în 2017 de la Sampdoria şi a evoluat până acum în 86 de meciuri, marcând patru goluri. Se remarcă prin forţă, agresivitate, plasament şi intuiţie. Poate evolua şi ca mijlocaş defensiv, dar eevoluează cu predilecţie în centrul defensivei.

Afla mai multe despre: milan skriniarreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare