Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba momentului! Schimb de vedete între Barcelona şi Atletico Madrid. Revine după ce l-au vândut cu 120 de milioane de euro

Bomba momentului! Schimb de vedete între Barcelona şi Atletico Madrid. Revine după ce l-au vândut cu 120 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Cadena Cope anunţă că schimbul verii dintre FC Barcelona şi Atletico Madrid este ca şi perfectat.

Context: Din cauza situaţiei financiare precare şi din nevoia de a elibera bugetul de salarii pentru a reînnoi contractul lui Leo Messi (34 de ani), Barcelona caută variante să scape de Antoine Griezmann, un jucător care primeşte o remuneraţie anuală mare pe Camp Nou. În acelaşi timp, Saul şi-a manifestat clar intenţia de a pleca de la Atletico Madrid.

În urmă cu puţin timp, jurnalistul Paco Gonzalez de la Tiempo de Juego de la Cadena Cope anunţă că FC Barcelona şi Atletico Madrid sunt la un pas să perfecteze schimbul de jucători, Saul Niguez-Antoine Griezmann.

 

 

Barca şi Atletico fac schimb de jucători

Atletico Madrid este foarte aproape să-şi recupereze cel mai bun jucător din ultimii ani. Antoine Griezmann este la un pas de revenirea sub comanda lui Diego Pablo Simeone. O afacere profitabilă pentru Barca, dar şi pentru Atletico Madrid.

Madrilenii îşi recuperează astfel jucătorul gratis, în timp ce Barca scapă de un salariu uriaş, de 12 milioane de euro net pe sezon. În acelaşi timp, scrie COPE, Saul îşi îndeplineşte dorinţa de a pleca de la Atletico Madrid în această vară.

Transferul lui Griezmann de la Atletico Madrid a costat-o pe Barcelona nu mai puţin de 120 de milioane de euro, adică echivalentul clauzei de reziliere a contractului său cu formaţia "rojiblanco".

Antoine Griezmann a avut parte de un sezon bun la Barcelona, pentru care a marcat de 20 de ori şi a livrat 13 pase de gol în 51 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: griezmannsaul 

viewscnt
Articole similare