Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Nici n-a venit bine la FCSB şi poate PLECA! Un club din Anglia îl vrea pe jucătorul adus de Gigi Becali să scoată echipa din criză

BOMBĂ! Nici n-a venit bine la FCSB şi poate PLECA! Un club din Anglia îl vrea pe jucătorul adus de Gigi Becali să scoată echipa din crizăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat în această vară pe bulgarul Bozhidar Chorbadzhiyski. Fundaşul a fost monitorizat multă vreme de o formaţie din Championship, Middlesborough.

Middlesborough poate rămâne un coşmar pentru Gigi Becali şi FCSB. Formaţia din Albion este interesată de transferul fundaşului Bozhidar Chorbadzhiyski, jucător adus sub formă de împrumut de FCSB de la CSKA Sofia.

Gruparea britanică a testat deja alte două piste din Bulgaria şi îl ţine în continuare sub observaţie şi pe Bozhidar Chorbadzhiyski, fotbalist pentru care Becali a plătit doar 50.000 de euro şi pentru care are opţiune de 450 de mii de euro.

Becali îşi poate exercita opţiunea asupra fotbalistului monitorizat de Middlesborough, dar după debutul slab de Mediaş, acest lucru pare tot mai puţin probabil. Bozhidar Chorbadzhiyski a fost eliminat chiar la primul meci în tricoul roş-albaştrilor şi l-a făcut pe expertul Telekom Sport, Cornel Dinu să exclame la Minutul 91: ”Ce oameni, decât nişte profitori fără personalitate, fără morală, îşi permit să lucreze cu un asemenea om, care îşi impune tot ce vrea el. Acelaşi lucru se întâmplă cu Narcis ăsta, care a venit că îşi găseşte şi el o sinecură, să-şi mai facă puţin avânt financiar sau imagine. Păi băi Narcis, ce cauţi mă cu Chorbadzhiyski ăsta, cu amărâtul ăsta din Bulgaria” a declarat ”Mister” la Minutul 91.

Cotat la 1.3 milioane de euro, Chorbadzhiyski a bifat stagiunea trecută 22 de meciuri pentru CSKA în campionat şi a marcat 1 gol. Când a debutat pentru CSKA, bulgarul era cotat la 100 de mii de euro.

În trei ani a ajuns să fie evaluat la 1.3 milioane de euro, iar cota sa este în creştere. Becali pare pus acum într-o situaţie foarte dificlă. Chorbadzhiyski a dezamăgit la primul meci, dar s-ar putea dovedi un pariu câştigător cu puţină încredere. Middlesbrough Football Club, echipă din Championship este antrenată în prezent de Jonathan Woodgate, fost jucător la Real Madrid. Gruparea de pe Riverside a terminat stagiunea trecută pe locul 7, la mică distanţă de playoff. În 2005-2005 ”Boro” a jucat finala Cupei UEFA după ce a eliminat-o în semifinale pe FCSB (Steaua la acea vreme)

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare