Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Nicolao Dumitru, aproape de Liga 1. Cu ce echipă negociază fostul atacant al lui Napoli

BOMBĂ! Nicolao Dumitru, aproape de Liga 1. Cu ce echipă negociază fostul atacant al lui Napoligalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul Nicolao Dumitru, fotbalistul cu tată român şi mamă braziliancă, este aproape de a se transfera în Liga 1, anunţă presa italiană.

Potrivit Tutto Mercato, fostul fotbalist al lui Napoli a intrat în atenţia antrenorului italian al Voluntariului, Cristiano Bergodi, şi negociază transferul la formaţia ilfoveană.

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso a intrat în atenţia presei de la noi în urmă cu aproape un deceniu, atunci când Napoli l-a transferat de la Empoli pentru 1,5 milioane de euro. La gruparea italiană, el a adunat însă doar 12 partide şi a fost împrumutat rând pe rând la Ternana, Cittadella, Urbs Reggina, Veria, Latina Calcio, Nottingham Forest, pentru ca în vara anului 2017 să fie cedat gratis la Alcorcon. Ulterior, el a mai evoluat la Gimnastic.

Interesant este că, deşi are tată din România şi mamă din Brazilia, iar el s-a născut în Suedia, Nicolao Dumitru a ales să joace pentru selecţionatele de juniori din Italia, pentru care a adunat 14 selecţii în perioada 2009-10 şi a reuşit să înscrie trei goluri.

27 de ani are fotbalistul dorit de Voluntari

500.000 de euro este cota lui Nicolao Dumitru, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: dumitru 

viewscnt
Articole similare