Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bomba" noului an în fotbalul mondial! O echipă este pregătită să îl transfere pe Mbappe. Nu este Real Madrid!

"Bomba" noului an în fotbalul mondial! O echipă este pregătită să îl transfere pe Mbappe. Nu este Real Madrid!

PSG

Comentarii

Viitorul lui Kylian Mbappe este strâns legat de Real Madrid, Florentino Perez îşi doreşte atât de mult să îl transfere pe puştiul minune al lui PSG, încât ar oferi orice sumă pentru a îl aduce pe "Santiago Bernabeu", dar nu doar Real este pe urmele campionului mondial.

"Bomba" anului 2020 este informaţia că o nouă echipă este dispusă şi pregătită să facă o ofertă oficială pentru Kylian Mbappe. Potrivit Don Balon, Juventus este cel mai recent club care s-a înscris în cursa pentru campionul mondial, alături de Real Madrid, Manchester City şi Liverpool. 

Cu o cotă de 200 de milioane de euro, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al momentului, potrivit informaţiilor furnizate de transfermarkt.com. Totuşi, cine vrea să îl cumpere pe tânărul francez trebuie să plătească mult mai mult decât atât. Juventus a arătat că are puterea financiară să se bată cu un club precum Real Madrid, chiar în momentul în care l-a adus pe Cristiano Ronaldo de pe "Bernabeu". Torinezii au investit o sumă imensă în starul portughez, iar acum culeg roadele. Sponsorul principal al echipei a mărit recent bugetul echipei, totul pentru ca italienii să îşi realizeze visul şi să câştige UEFA Champions League. 

Florentino Perez e gata să ofere 400 de milioane de euro pentru Mbappe

Preşedintele clubului Real Madrid ar vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor vara viitoare. Conform presei iberice, acesta este motivul pentru care Perez nu a făcut nici măcar o încercare de a-l transfera pe Neymar la Real Madrid vara trecută. Din acelaşi motiv, Florentino Perez a strâns din dinţi şi a apelat la un nou credit bancar, care va ajuta Real Madrid să dea cea mai mare lovitură din toate timpurile.

Real Madrid îl vrea pe Mbappe şi vrea să-l transfere încă din 2020, nu din 2021 aşa cum se credea iniţial. Operaţiunea este cu adevărat galatică.

Mai marele blanco ştie că 300 de milioane de euro cât se pregătea să ofere iniţial nu vor fi suficiente pentru a-l aduce pe super starul parizienilor pe Santiago Bernabeu. Din acest motiv, Florentino este pregătit cu o ofertă şi mai mare: 400 de milioane de euro! Marele său avantaj? Ei bine, marele său avantaj este chiar Mbappe, pentru că francezul nu doar că vrea să plece de la Paris, dar vrea să o facă doar la Real Madrid.

Suma de 400 de milioane de euro este confirmată şi de francezii de la Le Parisien, care susţin că cei de la Madrid au aflat că acesta ar fi preţul despărţirii dintre PSG şi Kylian Mabppe. Mai mult, cei de la Business Insider anunţă că Real Madrid ar putea mări oferta chiar şi la 500 de milioane de euro. Cam atât de mult şi-l doreşte Florentino Perez pe Mbappe la Real Madrid. ”Niciodată, preşedintele Realului nu a dorit la Real Madrid un fotbalist mai mult ca pe Mbappe” a confirmat şi MARCA.

În anul 2018 a ajuns Mbappe la Paris Saint-Germain, de la AS Monaco, pentru 145 de milioane de euro. De atunci, atacantul francez a jucat 103 meciuri pentru clubul parizian şi a marcat 73 de goluri. 

Afla mai multe despre: kylian mbappejuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare