Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Nu mai există cale de întoarcere! Ce a făcut Kylian Mbappe, la două săptămâni după ce a anunţat că poate pleca de la PSG

BOMBĂ | Nu mai există cale de întoarcere! Ce a făcut Kylian Mbappe, la două săptămâni după ce a anunţat că poate pleca de la PSG
Comentarii

Atacantul Kylian Mbappe a anunţat conducerea clubului Paris Saint-Germain că vrea să plece de la clubul francez, în această vară, informează presa spaniolă.

Conform El Chiringuito TV, campionul mondial pune presiuni pe oficialii lui PSG să îl lase să plece de pe Parc des Princes.

Această informaţie vine în contextul în care atacantul francez anunţa în urmă cu două săptămâni că ar putea să o părăsească pe PSG.

 

 

"Este un moment foarte important pentru mine! Am ajuns, probabil, în primul sau al doilea moment de cotitură al carierei mele! Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!", a spus Mbappe. 

La doar 20 de ani, Kylian Mbappe este, fără doar şi poate, cel mai dorit fotbalist al planetei. Mbappe joacă la PSG din vara anului 2017, timp în care a reuşit 60 de goluri şi 32 de assist-uri, în 87 de meciuri.

180 de milioane de euro a plătit PSG transferul lui Mbappe de la Monaco

200 de milioane de euro este cota lui Mbappe

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare